SandPris.dk

Vasket sand pristjek

Er du på udkig efter vasket sand? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg vasket sand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
899 kr.Køb
899 kr.Køb
920 kr.Køb
945 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
968 kr.Køb
999 kr.Køb
1.003 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.133 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.841 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 kg 500 liter 500 kg 25 kg 1 ton 20 kg 15 kg 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 1 m3 25 kg

Levering: løst leveret hent selv i bigbag trailer i poser i sække afhentning vognlæs i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er navnligt et alternativ i de kendte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige vasket sand fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke netbutikkens regler.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg af produkter, og andre har fokus på en specifik type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare vasket sand.
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du kan få information omkring vasket sand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler varer fra mange forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af vasket sand online.
De store byggecentre er populære og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og takket være dette har mange tilbuddet om at handle online og hente varerne på egen hånd. Som følge af det kan man blive fri for leveringsgebyret, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber vasket sand online hos dem.
Mange niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem bør du forvente super informativ hjælp fra folk der er specialister i lige præcis vasket sand.
Diverse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få en bedre pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
vasket sand jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

vasket sand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

vasket sand silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

vasket sand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeriet, specielt hvis du ikke har assistance fra en fagmand.
2Husk at regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at hente hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at tage imod tilbud fra diverse håndværkere.
3I mange tilfælde vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være fordelagtigt at gennemgå alle udgiftsposter, og efterfølgende dokumentere ens købspris for dem én efter én.
4For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum tage notits af vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprocessen, så det ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
5Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, navnlig når der er tale om væsentlige byggeprocesser. Store ting behøver flere mennesker. Ydermere må det blive hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
6Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til byggerier. Det ydes såfremt byggeriet er klimavenligt. Det kræver altså at projektet forbedrer planeten.
7Der kommer som regel overraskende vanskeligheder i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og ergo vurderes det vigtigt at der er afsat betragtelig plads i agendaen, med det formål at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
8Man bør for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Ofte kan det være smart at have værktøjet tilgængeligt forinden du tager fat på byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at indregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
9Planlægning vil altid være nøglen til succes med projektet. Du bør liste en klar arbejdsplan, som viser hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende rækkefølge. Vær realistisk idet du laver din plan.
10I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det blive ret fornuftigt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
11Det viser sig essentielt at du har alle bygningsmaterialer til disposition i god tid før du påbegynder håndværket. Du kan med fordel udarbejde en punktforms huskeliste med hver eneste ting du har brug for, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, så du er overbevist om at du har styr på det.
12Der er utrolig mange artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube kan hjælpe med utrolig meget anvendelig information, i særlig grad såfremt man benytter engelske søgeord.
Danskernes favorit byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ret så imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål hvad angår vasket sand

 • Hvor er vasket sand på tilbud?
 • Hvad er vasket sand?
 • Hvor købes vasket sand online?
 • Hvad koster vasket sand?
 • Hvor købes vasket sand billigt?
 • Hvor meget vejer vasket sand?
 • Hvilken løsning til levering skal du vælge?

  En række webbutikker i Danmark udlover nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsløsninger til vasket sand. Det mest populære er nu til dags pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså ultra gnidningsløs, og ofte ligeledes den prisbilligste slags levering.

  Du burde derudover udse dig at få det leveret til din privatbolig eller til når du er på job. Fragttypen bliver mange gange lidt dyrere, men omvendt ualmindeligt nem ved køb af vasket sand online. Den billigste form for fragt vil dog altid være at hente varerne selv, men den mulighed afhænger af at du befinder dig tæt på webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på vasket sand er selvfølgelig usædvanlig relevant i tilfælde af at man mangler ordren om få sekunder, og herved er det helt passende at man tjekker tidshorisonten for levering for vasket sand. En del internet forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, som er betinget af at ordren lægges før et fastsat klokkeslæt, så de kan nå at få varen klar før pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Indtil flere internet varehuse yder gebyrfri levering på vasket sand online, men typisk er det påkrævet at der indkøbes for en bestemt sum. Ellers bør du tage den mest billige leveringsmåde, som tit vil blive at få kørt pakken til en pakkeshop.

  De store webshops tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig vasket sand på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene udlover fx afhentning af vasket sand i disse byer:

  Valby, Dragør, Skive, Ishøj, Gladsaxe, Vordingborg, Birkerød, Kalundborg, Frederiksværk, Holbæk, Virum, Stenløse, Hobro, Gentofte, Odder, Vallensbæk, Greve, Nyborg, Varde, Nakskov, Nykøbing Falster, Svendborg, Hjørring, Brøndby, Hedehusene, Glostrup, Skanderborg, Frederikssund, København, Rødovre, Risskov, Søborg, Værløse, Ringsted, Vanløse, Herning, Esbjerg, Charlottenlund, Køge, Lystrup, Hørsholm, Brønshøj, Brabrand, Farum, Ikast, Rønne, Struer, Horsens, Solrød Strand, Randers, Taastrup, Sønderborg, Hvidovre, Kolding, Thisted, Vejle, Tilst, Allerød, Tårnby, Slagelse, Korsør, Middelfart, Jyllinge, Haderslev, Lyngby, Holstebro, Aarhus, Frederikshavn, Fredericia, Haslev, Frederiksberg, Kokkedal, Grenaa, Nærum, Silkeborg, Rudersdal, Aalborg, Ølstykke, Brønderslev, Hillerød, Albertslund, Roskilde, Herlev, Ballerup, Viborg, Aabenraa, Hedensted, Højbjerg, Åbyhøj, Lillerød, Nørresundby, Næstved, Odense, og Helsingør, .

  Click-and-collect ift. vasket sand er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når vi kigger i tallene er det klart, at netshoppere tit kigger efter bl.a. vasket sand priser og vasket sand online. Man ser desuden ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis vasket sand tilbud, billig vasket sand og køb vasket sand, plus de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

  Bedste tilbud på vasket sand

  Det er jo vældig bekvemt for alle og enhver at søge information om priser på billige vasket sand online hos diverse butikker på nettet, og for det har massevis af internet shops været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på vasket sand eftertrykkeligt, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

  Det kan stadigvæk være nyttigt at prøve flere netshops efter tilbud på vasket sand online før du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

  Du skal dog huske på, at ifald en e-forretning annoncerer billige vasket sand online til salg for en udsalgspris som kan ses som helt ekstremt gunstig, er det ofte være et fingerpeg om en falsk webshop. Betalinger med kort er på den anden side dækket ind under en ordning, der passer på dig som kunde overfor svindlende outlets på nettet.

  Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere regningen på vasket sand over en længere periode. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Bygma.

  Når der ses på data er det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet vasket sand online og vasket sand priser. Derudover oplever man tit netshoppere efterspørge eksempelvis billig vasket sand, vasket sand tilbud samt køb vasket sand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg vasket sand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 500 kg 10 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 20 kg 800 kg 1 m3 500 liter 25 kg

  Levering: i løs vægt afhentning i poser i bigbag løst leveret trailer vognlæs i sække hent selv

  Kig på tidligere brugeres oplevelser

  Trustpilot fører til flere fremragende løsninger til at kontrollere en hel del eksisterende forbrugeres synspunkter og af den grund anbefales det, at du vurderer online firmaets ratings forud for at du bestiller billige vasket sand online.

  Facebook byder på også uden sammenligning gunstige metoder til at få indsigt i internet selskabets pålidelighed. Tilmed ser vi nogle internet forhandlere hvor man kan publicere en omtale af virksomhedens service, som ligeledes kan tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige vasket sand online på en shop behøver de utvivlsomt gennemgå netshoppens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke super interessant, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

  En anden løsning kunne være at efterse hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, siden det længe har været en garanti for at e-butikken forsvarer de danske retningslinjer, tillige med at butikken løbende kontrolleres af fagfolk som har megen viden om de gældende bestemmelser.

  Desuden tilbydes du anledning til support, når du møder problemstillinger i forbindelse med din handel med vasket sand. Foruden dette tilrådes det at køber er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der har indflydelse på købet af vasket sand online, for eksempel hvilken returret e-shoppen lover.

  I den relation er det tillige afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af vasket sand, uanset om man har købt ved Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg eller 10-4.

  Inge Johansen gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Tina A gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Birthe gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Tina J gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  9 gode råd til når du køber online
  1Trustpilot leverer en lang række nyttige chancer for at udforske en hel del øvrige konsumenters opfattelser og af den grund er det prisværdigt, at du eksaminerer online virksomhedens ratings forud for at du shopper billige vasket sand online. Facebook frembringer tillige ultra gunstige genveje til at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed.
  2Leveringshastigheden er naturligvis usædvanlig relevant når vi skal bruge varen med det samme, så med det formål er det forholdsvis på sin plads at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid på vasket sand. En stor portion e-forhandlere garanterer billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre, hvilket dog tager udgangspunkt i at ordren gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt.
  3En hel del internet selskaber tilbyder i vore dage diverse billige fragtformer til vasket sand. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Metoden er altså ret så uproblematisk, samt desuden tillige den mest prisbevidste slags levering.
  4Forinden nogen handler billige vasket sand hos en shop behøver man i reglen granske webshoppens forretningsbetingelser, det er dog normalt ikke super spændende. Herudover stiller vi forslag om at du er vidende om de grundlæggende vedtægter der har indvirkning på shopping af billige vasket sand online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren kører med.
  5Den mest betalelige fragtform vil altid være at hente ordren selv, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig nær online forhandlerens bopæl. Den leveringsmetode kan være usædvanlig vigtig hvis vi absolut skal bruge vasket sand inden for få dage. Alternativt så sikrer flere online virksomheder fragt uden beregning, men typisk er det forbeholdt når man køber for et præcist beløb.
  6Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en regel, hvilket værner os overfor falske online virksomheder. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du vil finansiere beløbet over flere uger.
  7Det er i dag ultra smertefrit for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige vasket sand på diverse online forhandlere, og derved præsterer massevis af webbutikker levering uden betaling. Derfor kan det trods alt blive lukrativt at sammenligne nogle online forhandlere efter tilbud og rabat inden du bestiller, således at du er sikker på at antage den mest betalelige pris.
  8Vi slår generelt et slag for at kontrollere om internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det er et kendetegn for at e-forretningen imødekommer de danske retningslinjer, udover at e-firmaet jævnligt efterses af eksperter som forstår de gældende regulativer. Inden folk handler billige vasket sand i en e-handler behøver de uden tvivl få overblik over e-shoppens handelsvilkår.
  9Enkelte e-butikker lover gebyrfri levering på vasket sand, men typisk er det under forudsætning af at man køber for en konkret sum. Derudover burde man udvælge den mest billige leveringsversion, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Leveringstypen bliver somme tider desuden temmelig smertefri. Den billigste leveringsmetode er dog at du selv henter varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk