SandPris.dk

Strandsand pristjek

Er du på udkig efter strandsand? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg strandsand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
899 kr.Køb
899 kr.Køb
920 kr.Køb
945 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
968 kr.Køb
999 kr.Køb
1.003 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.133 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.841 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 10 kg 800 kg 1 ton 25 kg 15 kg 1 m3 15 kg 20 kg 500 kg 1 kubikmeter 1000 kg 500 liter

Levering: i sække afhentning i bigbag vognlæs løst leveret i løs vægt i poser hent selv trailer

Brands: Dansand FC Beton Safestone NCC Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare strandsand.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke netbutikkens betingelser.
Du kan finde forskelle i prisen på billige strandsand hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have lave priser, og øvrige vil have et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du vælge et andet.
Når du skal have produkterne nu og her eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som tilbyder rådgivning til valg af strandsand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og derigennem har mange adgang til at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Derfor har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra talrige leverandører, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af strandsand online.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
En masse nicheforhandlere har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du opleve ekstremt nyttig sparring fra mennesker der er specialister i netop strandsand.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler strandsand online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

strandsand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

strandsand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

strandsand harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

strandsand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der ligger mange forskellige artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube tilbyder dig utrolig meget udbytterig oplysning, især hvis man skriver søgeordene på engelsk.
2Du må aldrig gå ned på udstyr. Typisk vil det være meningsfuldt at have det til disposition idet du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det godt at indregne de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
3Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et budget for ombygningen, så man giver sig selv et overblik. Det må være en god idé at beskrive alle omkostninger, og herefter nedskrive billige priser på dem slavisk.
4Måske det viser sig fundamentalt at have de påkrævede byggematerialer til rådighed forinden du kaster dig over håndværket. Du bør forfatte en enkel liste som samler hver eneste ting du har brug for, og bagefter gennemgå punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
5Det kan give mening at tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du i stedet for skal have hjælp fra en professionel til dele af projektet. Ifald du får hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at notere tilbud fra en håndfuld håndværkere.
6Glem ikke at du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man når ombygningen gør en forskel for klimaet. Af få støtte betinges altså af at ombygningen har en positiv betydning for naturen.
7Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag bør du tit undersøge vejrmeldingerne lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt begynder at piske ned når du lige vil påbegynde dit vigtige byggeprojekt.
8Der kommer ofte uforudsigelige bump på vejen ved krævende opgaver, og følgelig viser det sig meningsfuldt at der afsættes nok tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
9Forinden du opstarter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt essentielt at være sikker på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der vise sig mange regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Godt forarbejde er nøglen til succes med dit arbejde. Du skal lave en klar køreplan, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være konkret idet du laver arbejdsplanen.
11Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod hændelige skader. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig når du ikke skaffer eksperthjælp.
12Det er oplagt at søge assistance til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Flere byggeprojekter behøver mere end en person. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
Danskernes favorit byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som klart er ekstremt imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt flot. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål med hensyn til strandsand

 • Hvor køber man strandsand?
 • Hvad er strandsand?
 • Hvad koster strandsand?
 • Hvad vejer strandsand?
 • Hvor kommer strandsand fra?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  En stor portion forretninger på nettet giver nu om dage diverse billige leveringsudgaver til strandsand. En af de mest populære er i dag afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig yderst praktisk, samt oftest endvidere den billigste leveringsudgave.

  Du kan endvidere forsøge at bestille levering til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig sædvanligvis en tand mere omkostningsfuld, men derudover rigtig simpel ift. strandsand online. Den billigste leveringsudgave er dog at du selv henter pakken, som dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til internet forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på strandsand er selvfølgelig ret væsentlig forudsat vi skal bruge varen om et øjeblik, og herved er det jo centralt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved strandsand. En hel del e-forhandlere – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig dag-til-dag levering på utallige varenumre online, som dog kræver at handlen laves før et angivent klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varerne afsendt forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

  En hel del internet webshops frembyder fri fragt på strandsand online, men ofte er det under forudsætning af at du køber for et bestemt beløb. Derudover burde man tage den billigste leveringsmetode, som oftest er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

  Store netbutikker foreslår afhentning hvor du køber billig strandsand online og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4 og Davidsen. De foreslår bl.a. afhentning af strandsand i følgende byer:

  Viborg, Silkeborg, Helsingør, Risskov, Ishøj, Odder, Jyllinge, Hedehusene, Vejle, Herning, Horsens, Odense, Slagelse, Roskilde, Ikast, Hedensted, Skanderborg, Frederiksværk, Lyngby, Brønderslev, Frederikshavn, Nakskov, Struer, Taastrup, Herlev, Dragør, Farum, Solrød Strand, Lystrup, Lillerød, Ringsted, Fredericia, Ølstykke, Korsør, Værløse, Nærum, Søborg, Nyborg, Aabenraa, Hillerød, Aalborg, Kolding, Brønshøj, Holbæk, Charlottenlund, Sønderborg, Aarhus, Allerød, Nykøbing Falster, Haslev, Hvidovre, Birkerød, Nørresundby, Hørsholm, Tilst, Glostrup, Esbjerg, Albertslund, Stenløse, Brabrand, Greve, Haderslev, Middelfart, Kokkedal, Hobro, Varde, Virum, Valby, Gladsaxe, Køge, Rønne, Frederikssund, Grenaa, Hjørring, Tårnby, Skive, Rudersdal, Brøndby, Vanløse, Rødovre, København, Thisted, Frederiksberg, Vallensbæk, Vordingborg, Gentofte, Svendborg, Næstved, Ballerup, Højbjerg, Kalundborg, Randers, Åbyhøj, og Holstebro, .

  Afhentning ift. strandsand er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Amager).

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at netshoppere ofte kigger efter bl.a. køb strandsand og strandsand online. Foruden dette ser man ofte folk kigge efter for eksempel strandsand tilbud, billig strandsand og strandsand priser, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og 10-4.

  Spar penge på strandsand

  Det er efterhånden temmelig simpelt for internetbrugere at vurdere tilbud på billige strandsand online fra diverse internet foretagender, og derfor har adskillige e-handler fundet det uundgåeligt at reducere prisen på strandsand enormt, og derudover love gratis fragt.

  Trods dette kan det imidlertid vise sig tiden værd at kigge forbi en række internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på strandsand online inden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Du skal imidlertid ikke glemme, at når en internet webshop reklamerer billige strandsand online for en pris som kan ses som himmelråbende god, så kan det tit være en indikator for en uærlig internet virksomhed. Betalinger med kort er dog omfattet af en lovbestemmelse, hvilket bistår dig imod fup outlets på nettet.

  Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere beløbet til strandsand over et længere tidsrum. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggecentre som fx Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

  Ses der på tallene står det klart, at folk typisk søger blandt andet køb strandsand og billig strandsand. Foruden dette ser vi typisk mennesker efterspørge fx strandsand online, strandsand tilbud samt strandsand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 kubikmeter 20 kg 10 kg 15 kg 500 kg 15 kg 1 ton 1000 kg 800 kg 500 liter 25 kg 1 m3 25 kg

  Levering: hent selv trailer i bigbag vognlæs afhentning i poser løst leveret i sække i løs vægt

  Brands: NCC Safestone Skalflex FC Beton Dansand

  Udforsk eksisterende kunders oplevelser

  Trustpilot resulterer i ultra strålende løsninger til at verificere diverse tidligere brugeres opfattelser og af den grund kan det være til hjælp, at du beser internet webshoppens omtaler før du shopper billige strandsand online.

  Facebook giver dig tillige en del stabile løsninger til at få et kig ind i internet virksomhedens popularitet. Herinde møder vi nogle outlets på nettet hvor du kan give en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde udnyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk køber billige strandsand online på en shop kan de principielt gennemlæse e-butikkens regler, dog er det gerne ikke super interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

  Et alternativt forslag er at efterse hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er et bevis på at e-firmaet følger de danske regler, udover at online forretningen lejlighedsvis undersøges af specialister som er inde i reglerne.

  Dette er en god genvej til support, ifald du møder problemstillinger ved din handel med strandsand. Foruden dette stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de vigtigste regler i forbindelse med købet af strandsand online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forretningen tilbyder.

  I relation til det er det også relevant, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af strandsand, uagtet om man bestiller ved XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Bygma.

  Anders Jørgensen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Poul gav 4 stjerner

  God til prisen

  Anne D gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Mette gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  9 tips til din online shopping
  1Det har vist sig at være særligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde information om priser online på billige strandsand hos diverse online shops, og herved tilbyder adskillige internet varehuse gratis fragt. Til gengæld kan det alligevel være tiden værd at sammenligne enkelte forretninger på nettet efter billige priser inden du gennemfører dit køb, så du er sikret at få den billigste pris.
  2Den billigste leveringsmulighed vil altid være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet firmaets tilholdssted. Den leveringsmanér er selvfølgelig meget afgørende i tilfælde af at vi skal bruge strandsand inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet butikker gratis levering, men tit er det under forudsætning af at du aftager for en konkret sum.
  3Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af en anordning, der begunstiger kunden overfor fup online forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at godtgøre pengene ude i fremtiden.
  4Mange internet virksomheder udlover heldigvis flere billige leveringsmåder til strandsand. Den mest almindelige er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig yderst bekvem, og oftest ydermere den billigste metode til levering.
  5Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende hvis man står og skal bruge pakken om få sekunder, så herved er det skam centralt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved strandsand. Størstedelen af online forhandlere udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit produkter, som alligevel står og falder med at ordren placeres før et angivent tidspunkt.
  6Generelt går vi ind for at se nærmere på om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er et fingerpeg om at online forretningen lever op til gældende dansk lovgivning, og at netshoppen ofte kontrolleres af sagkyndige som er meget fortrolige reglerne på området. Forud for at nogen bestiller billige strandsand hos en online webshop bør de principielt få overblik over webshoppens handelsbetingelser.
  7Før folk køber billige strandsand på en webshop burde de ideelt set få overblik over webshoppens handelsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. I øvrigt er det prisværdigt at du er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der kan have betydning for købet af billige strandsand online, som eksempelvis hvilken returret online forhandleren tilsikrer.
  8Trustpilot frembyder en række ønskværdige muligheder for at vurdere flere øvrige køberes synspunkter og herved stiller vi forslag om, at du vurderer internet forretningens omtaler før du shopper billige strandsand online. Facebook bringer dig tillige nogenlunde troværdige løsninger til at få indblik i online shoppens troværdighed.
  9Nogle enkelte online outlets yder portofri levering på strandsand, men i reglen kun såfremt der erhverves for et fastsat beløb. Som alternativ skulle man udse dig den mest prisbevidste mulighed for levering, der gerne vil være at få dem til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver uheldigvis også ekstremt enkel. Den mest betalelige slags levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk