SandPris.dk

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 69 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
999 kr.Køb
1.018 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.183 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.410 kr.Køb
1.549 kr.Køb
2.078 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 20 kg 500 liter 500 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 1 kubikmeter 10 kg 800 kg 15 kg 1 m3 15 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt i poser i sække hent selv afhentning i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i prisen på billige støbesand fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have billige priser, hvorimod andre giver service. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ i de gængse byggecentre.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, som kan give tips og tricks til valg af støbesand.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man læse forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør forholde dig til om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare støbesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, som kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og i kraft af det har de fleste valget om at købe online og transportere varerne personligt. Hermed kan man undgå fragtgebyret, samt sågar skaffe produkterne med det samme.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af støbesand online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops producerer selv varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online får du skarpere priser.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille støbesand online hos dem.
Flertallet af online nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette kan du forvente mere indsigtsfuld hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis støbesand.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

støbesand silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

støbesand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med store opgaver, og altså vil det vise sig afgørende at der afsættes rigeligt med tid i agendaen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man når det til siden.
2Du har adgang til alverdens artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube giver utrolig meget brugbar oplysning, navnligt ifald man søger på engelsk.
3Forud for at du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt vigtigt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Det er meningsfuldt at nedskrive et budget for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være behjælpeligt at dokumentere alle omkostninger, og herefter søge sig frem til mulige tilbud på dem hver især.
5Husk at tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Når du tager imod hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at notere priser fra flere selskaber.
6Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du skal udarbejde en klar strategi, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af din strategi.
7Det bliver essentielt at du har de nødvendige byggematerialer parat forinden du går i gang med byggeprocessen. Du kan forfatte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og så eftergå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
8Du må ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedstøj såsom sko og hjelm der sikrer dig med henblik på mulige skader. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke køber eksperthjælp.
9Det anbefales at søge hjælp til projektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Store byggeprojekter gør krav på flere folk. Dertil vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
10Du vil nødig undvære udstyr. Det er yderst relevant at du har det parat inden du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at tage højde for disse omkostninger i byggeriets budget.
11For opgaver udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette må du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret i den tid der er op til projektets start, så du undgår at det ud af det blå starter med at piske ned når du lige er startet på det komplicerede projekt.
12Du kan hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives i tilfælde af at ombygningen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for planeten.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ret så godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål angående støbesand

 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvilken leveringsløsning er bedst?

  En hel del webshops i Danmark udlover i dag diverse forskellige billige leveringsudgaver til støbesand. En af de mest almindelige er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså usædvanlig fleksibel, samt i mange tilfælde endda den mest betalelige fragttype.

  Du bør også afveje for og imod at få ordren leveret til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Den viser sig tit et hak dyrere, men ydermere ret så fremkommelig ift. støbesand online. Den prisbilligste løsning er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du lever nær internet forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstiden på støbesand er selvfølgelig temmelig afgørende når du har behov for pakken om kort tid, så herved er det selvfølgelig passende at man undersøger leveringstiden på støbesand. En del online webshops – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, som beroer på at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsted forinden pakkepersonalet tager hjem.

  En række online webshops yder levering uden beregning på støbesand online, men undertiden gælder det kun hvis du shopper for en bestemt pris. Som alternativ må man tage den mest letkøbte form for levering, som typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

  En hel del kæder yder klik-og-hent hvor du køber billig støbesand på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix. De giver fx afhentning af støbesand i disse byer:

  Aalborg, Hvidovre, Åbyhøj, Hillerød, Brønshøj, København, Randers, Thisted, Brønderslev, Charlottenlund, Skanderborg, Herlev, Vejle, Hedehusene, Lystrup, Frederiksværk, Fredericia, Struer, Nærum, Slagelse, Køge, Viborg, Dragør, Silkeborg, Vordingborg, Nyborg, Risskov, Rødovre, Vallensbæk, Albertslund, Ballerup, Stenløse, Lillerød, Birkerød, Kalundborg, Odense, Gladsaxe, Korsør, Farum, Haderslev, Holbæk, Roskilde, Kolding, Herning, Lyngby, Næstved, Hobro, Grenaa, Esbjerg, Søborg, Varde, Ringsted, Holstebro, Nykøbing Falster, Horsens, Rønne, Solrød Strand, Haslev, Nørresundby, Brabrand, Brøndby, Frederiksberg, Hjørring, Nakskov, Vanløse, Tilst, Valby, Glostrup, Frederikshavn, Sønderborg, Aarhus, Middelfart, Jyllinge, Greve, Allerød, Skive, Taastrup, Værløse, Højbjerg, Rudersdal, Tårnby, Gentofte, Ølstykke, Odder, Kokkedal, Virum, Ikast, Helsingør, Hedensted, Ishøj, Frederikssund, Aabenraa, Svendborg, og Hørsholm, .

  Afhentning for støbesand er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at netshoppere typisk søger bl.a. billig støbesand og støbesand tilbud. Vi ser desuden mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis køb støbesand, støbesand priser samt støbesand online, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

  Spar penge på støbesand

  Det er efterhånden virkelig simpelt for købere at analysere priser på billige støbesand online hos diverse online outlets, og altså har adskillige e-firmaer fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på støbesand markant, og endda frembyde levering uden gebyr.

  Dog kan det stadigvæk vise sig lønnende at efterprøve nogle forskellige internet firmaer efter billige priser på støbesand online inden du handler, så du er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de store byggecentre som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

  Man skal blot være omhyggelig med, at såfremt en internet shop afhænder billige støbesand online på tilbud til en pris som kan virke uforståeligt attraktiv, bør det tit være et fingerpeg om en fup online butik. Shopping med kort er dog inkluderet i et reglement, der forsvarer os overfor svindlende online forretninger.

  Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække pengene til støbesand over flere uger. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

  Når der ses på tallene står det klart, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. støbesand online og køb støbesand. Foruden dette oplever man mange gange folk efterspørge for eksempel billig støbesand, støbesand priser og støbesand tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 20 kg 800 kg 25 kg 1 m3 10 kg 500 liter 1000 kg 15 kg 500 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg

  Levering: trailer i løs vægt afhentning vognlæs i sække hent selv i poser i bigbag løst leveret

  Analyser folks evalueringer

  Trustpilot bringer dig forholdsvis habile muligheder for at blive klogere på en stor portion forhenværende køberes iagttagelser og herved foreslår vi, at du verificerer e-firmaets anmeldelser forud for at du bestiller billige støbesand online.

  Facebook frembyder tilsvarende ultra sikre løsninger til at få indblik i internet firmaets troværdighed. Derudover ser vi en række forhandlere på nettet hvor folk kan levere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen shopper billige støbesand online hos en internet webshop burde man i og for sig have øje for shoppens forretningsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

  En anden løsning kan være at se nærmere på om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det generelt er en sikkerhed for at e-forhandleren understøtter de opstillede regler, og at e-forretningen nu og da kigges til af fagfolk der har ekspertise inden for retningslinjerne.

  Dette er desuden din lejlighed til at få hjælp, såfremt du bliver udsat for problemer ved din handel med støbesand. I øvrigt er det fornuftigt at du er klar over de mest vitale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af støbesand online, for eksempel den ombytningspolitik internet butikken tilbyder.

  I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man altid sikrer ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan dokumentere købet af støbesand, uafhængig af om man har købt ved Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

  Pia S gav 5 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Bente Pedersen gav 4 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Else U gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Lars U gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  9 tips til online shopping
  1Det er ret så fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige støbesand fra diverse e-butikker, og med det motiv præsterer mange internet forhandlere fragt uden betaling. Dog kan det alligevel blive smart at checke nogle webbutikker efter tilbud og rabat før du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris.
  2Før nogen handler billige støbesand hos en netshop kunne man til hver en tid sætte sig ind i shoppens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke videre spændende. Tilmed er det prisværdigt at kunden er hensynstagende til de mest relevante vilkår gældende for bestillingen af billige støbesand online, som eksempelvis hvilken returrettighed shoppen kører med.
  3Vi tilråder generelt at finde ud af om e-butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det er en garanti for at online webshoppen følger de danske love, og at den en gang i mellem tilses af fagfolk der er meget bekendte med lovene på området. Forinden folk shopper billige støbesand i en shop på nettet bør man sådan set gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser.
  4Trustpilot resulterer i egentlig pæne chancer for at efterforske en række øvrige brugeres erfaringer og af den grund støtter vi, at du eksaminerer netshoppens ratings inden du handler billige støbesand online. Facebook resulterer i tilsvarende fuldkommen habile chancer for at få indtryk af internet shoppens pålidelighed.
  5Den mest letkøbte fragtløsning vil altid være selv at hente ordren, men det beroer på at du fysisk befinder dig nærved webbutikkens tilholdssted. Den løsning til levering er selvfølgelig ret så essentiel hvis du behøver støbesand om kort tid. Alternativt så præsterer visse butikker på nettet fragt uden beregning, men oftest er det forudsat at du køber for et bestemt beløb.
  6Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket garanterer dig som køber overfor uægte butikker på nettet. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage beløbet over en periode.
  7Leveringstiden er naturligvis virkelig essentiel forudsat vi mangler varen straks, så i det øjemed er det fuldt ud meningsfuldt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved støbesand. De fleste outlets på nettet giver billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer, som alligevel er påkrævet at du bestiller før et konkret klokkeslæt.
  8En række online webshops yder gebyrfri levering på støbesand, men typisk er det under forudsætning af at man handler for et bestemt beløb. Alternativt skulle man foretrække den prisbilligste mulighed for levering, som oftest vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Leveringsmetoden er godt nok desuden ret simpel. Den billigste leveringsløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  9Adskillige forhandlere på nettet udlover til alt held et bredt udvalg af billige muligheder for levering til støbesand. Den mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente ordren når det passer ind i din kalender. Metoden er altså virkelig problemfri, samt oftest endvidere den billigste leveringstype.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk