SandPris.dk

Sandkassesand pristjek

Er du på udkig efter sandkassesand? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg sandkassesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
899 kr.Køb
899 kr.Køb
920 kr.Køb
945 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
968 kr.Køb
999 kr.Køb
1.003 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.133 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.841 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 1000 kg 1 kubikmeter 25 kg 500 liter 15 kg 20 kg 1 ton 1 m3 25 kg 800 kg 15 kg 10 kg

Levering: i løs vægt vognlæs i poser i sække i bigbag afhentning hent selv løst leveret trailer

Brands: NCC Dansand Safestone FC Beton Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige sandkassesand fra webshop til webshop. En del fokuserer på de bedste priser, imens andre har faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp til valg af sandkassesand.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor tjekke butikkens regler.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot sandkassesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger varer fra mange forskellige nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af sandkassesand online.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som medvirker til øget tryghed når man stopper online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og som følge af det har folk adgang til at købe online og transportere varerne på eget initiativ. Af den grund har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og endda hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er små firmaer, som tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber sandkassesand online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af de varer som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Alverdens specialiserede netshops har en enorm viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derfor er det forventeligt at du får endnu mere nyttig hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis sandkassesand.
De største byggekæder i Danmark
sandkassesand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sandkassesand jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

sandkassesand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sandkassesand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er muligt at indhente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
2Før du opstarter byggeprocessen kan det vise sig aldeles essentielt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Du kan finde en overflod af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig ekstremt meget brugbar information, navnligt ifald man kigger på engelsk.
4Du vil ikke fattes grej. Ofte vil det være vigtigt at have det ved hånden idet du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden afgørende at påregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Det er oplagt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig i tilfælde af store ombygninger. Nogle projekter gør krav på flere end en enkelt person. Desuden vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
6Der viser sig uden tvivl utidige udfordringer ved svære opgaver, og derfor viser det sig meningsfuldt at der afsættes en god portion plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
7Du bør overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at modtage forslag fra forskellige virksomheder.
8Du bør aldrig negligere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse bl.a. sko og hjelm som beskytter dig overfor hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke har assistance fra en fagmand.
9Det bliver meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer klar forud for at du går i gang med eksekveringen. Du bør sammensætte en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå alt der er nødvendige, og dernæst tjekke materialerne, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
10Ved udendørs opgaver har vejret en afgørende rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på det omfattende projekt.
11Det er meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive forstandigt at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man bør undersøge prisen på dem én og én.
12Planlægning vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må liste en struktureret tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver strategien.
De højest bedømte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Almindelige spørgsmål vedr. sandkassesand

 • Hvor købes sandkassesand online?
 • Hvor er sandkassesand på tilbud?
 • Hvor meget vejer sandkassesand?
 • Hvad koster sandkassesand?
 • Hvor købes sandkassesand billigt?
 • Hvad er sandkassesand?
 • Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

  En stor portion internet selskaber yder efterhånden et hav af forskellige billige fragtmuligheder til sandkassesand. En af de mest anvendte er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo super nem, samt i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte form for fragt.

  Du burde endvidere påtænke at bestille pakken til levering til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Fragttypen er almindeligvis en tand mindre billig, men endda ekstremt hensigtsmæssig for sandkassesand online. Den billigste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det beroer på at du opholder dig tæt på webshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på sandkassesand er selvfølgelig ekstremt aktuel såfremt man skal bruge produkterne straks, og i det øjemed er det rimelig centralt at man gransker den forventede leveringstid på sandkassesand. Mange e-handler – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varer online, hvilket er forudsat at orden realiseres forinden et fast klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få produktet sendt afsted inden lagermedarbejderne får fri.

  Enkelte online selskaber lover portofri fragt på sandkassesand online, men oftest er det forbeholdt når der bestilles for et fastslået beløb. Alternativt bør man vælge den billigste metode til levering, som gerne vil være at få kørt varerne til en pakkeshop.

  Flere webbutikker frembyder klik-og-hent hvor man handler billig sandkassesand hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark og Bygma. De yder for eksempel klik-og-hent på sandkassesand i disse byer:

  Søborg, Skive, Haslev, Hjørring, Holbæk, Ikast, Esbjerg, Randers, Farum, Stenløse, Brønshøj, Rønne, Lyngby, Nørresundby, Albertslund, Valby, Hørsholm, Frederiksberg, Frederikshavn, Varde, Fredericia, Grenaa, Taastrup, Lystrup, Vejle, Højbjerg, Allerød, Struer, Risskov, Vallensbæk, Rødovre, Brabrand, Viborg, Næstved, Silkeborg, Odense, Vanløse, Nakskov, Herning, Herlev, Brøndby, Ishøj, Tilst, Glostrup, Hedehusene, København, Ølstykke, Gentofte, Køge, Greve, Middelfart, Nærum, Hillerød, Sønderborg, Charlottenlund, Horsens, Solrød Strand, Frederiksværk, Lillerød, Haderslev, Korsør, Hedensted, Kolding, Hobro, Jyllinge, Aarhus, Rudersdal, Kokkedal, Holstebro, Gladsaxe, Hvidovre, Roskilde, Tårnby, Dragør, Aalborg, Thisted, Svendborg, Skanderborg, Aabenraa, Kalundborg, Ringsted, Brønderslev, Nykøbing Falster, Ballerup, Nyborg, Odder, Vordingborg, Helsingør, Birkerød, Frederikssund, Slagelse, Værløse, Åbyhøj, og Virum, .

  Click-and-collect ift. sandkassesand er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Falster), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland).

  Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter fx sandkassesand priser og billig sandkassesand. Foruden dette ser man tit online shoppere søge fx sandkassesand online, køb sandkassesand samt sandkassesand tilbud, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

  Gode tilbud på sandkassesand

  Det er i dag vældig praktisk for forbrugerne at finde tilbud på billige sandkassesand online i blandt forskellige webbutikker, og til tak har flertallet af butikker på nettet været nødt til at presse prisen på sandkassesand en hel del, og ydermere tilbyde gratis fragt.

  Til gengæld kan det alligevel blive gavnligt at kontrollere et par internet virksomheder i Danmark efter billige priser på sandkassesand online forinden du køber, sådan at du er sikret at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

  Man skal dog huske på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet annoncerer billige sandkassesand online på tilbud til en pris som er enormt billig, kunne det for det meste være et bevis på en uoprigtig netbutik. Kortbetalinger er dog omsluttet af en bestemmelse, hvilket garanterer køberen imod snydagtige e-butikker.

  Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre prisen på sandkassesand ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Når vi ser på søgedata fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger efter fx sandkassesand tilbud og køb sandkassesand. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere lede efter blandt andet sandkassesand priser, billig sandkassesand samt sandkassesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg sandkassesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 1 kubikmeter 1000 kg 15 kg 10 kg 500 kg 800 kg 1 ton 15 kg 500 liter 25 kg 25 kg 20 kg

  Levering: hent selv i løs vægt i bigbag afhentning i poser i sække trailer løst leveret vognlæs

  Brands: NCC Safestone Dansand Skalflex FC Beton

  Udforsk andre menneskers synspunkter

  Trustpilot resulterer i i højeste grad værdifulde løsninger til at beskue ret mange eksisterende brugeres domme og derved foreslåes det, at du evaluerer online forretningens vurderinger før du shopper billige sandkassesand online.

  Facebook leverer lige så vel ret fornemme chancer for at få indsigt i netshoppens troværdighed. Desuden er der mange netshops hvor kunder kan ytre en vurdering af ordreforløbet, hvilket ligeledes må tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen bestiller billige sandkassesand online i en netbutik behøver man ideelt set gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår, det er dog i reglen ikke super spændende, særligt med de velkendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

  En nemmere løsning kan være at kontrollere om internet firmaet er støttet af e-mærket, da det skulle være et sympol på at webshoppen anerkender de officielle regler, samt at e-forhandleren tit monitoreres af eksperter der er indført i reglementet på området.

  Det er en rigtig god genvej til at blive hjulpet, ifald du forvoldes besvær med din bestilling af sandkassesand. Tillige er det klogt at kunden er sat ind i de mest basale regler der spiller ind i forbindelse med købet af sandkassesand online, som fx den returneringsret shoppen benytter.

  På grund af dette er det tillige relevant, at man altid beholder ens e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om købet af sandkassesand, hvad end man bestiller ved Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

  Kirsten K gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Jette Sørensen gav 4 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Kirsten D gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Henrik gav 4 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  9 gode råd til internetshopping
  1Inden folk shopper billige sandkassesand i en butik kunne man i virkeligheden overveje deres regler, dog er det bare et omfattende arbejde. Foruden dette stiller vi forslag om at køberen er klar over de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på bestillingen af billige sandkassesand online, som for eksempel den returrettighed netshoppen bruger.
  2Den billigste mulighed for levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du har bopæl lige ved netshoppens lager. Den fragtløsning er selvfølgelig ualmindeligt central såfremt du har behov for sandkassesand om et øjeblik. Alternativt så garanterer enkelte outlets på nettet levering uden omkostninger, men i reglen er det så nødvendigt at der shoppes for en fastsat pris.
  3Vi går generelt ind for at se hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, siden det er et bevis på at internet selskabet efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at webbutikken tit overværes af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Før folk handler billige sandkassesand i en e-forhandler kunne man egentlig granske netshoppens regler.
  4Leveringsdygtigheden er jo ret central når vi absolut skal bruge dine nye varer om kort tid, så herved er det virkelig centralt at du finder den forventede leveringsdato ved sandkassesand. En masse e-shops annoncerer billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, hvilket står og falder med at du bestiller inden et aftalt tidspunkt.
  5Nogle enkelte firmaer på nettet garanterer billig fragt på sandkassesand, men ofte er det betinget af at du indkøber for en konkret sum. Desuden kan man overveje den mest billige mulighed for fragt, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt også ualmindeligt overkommelig. Den billigste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter varerne.
  6Trustpilot fremskaffer relativt hæderlige muligheder for at efterforske ganske mange tidligere kunders kritik og på grund af dette foreslåes det, at du ser nærmere på online webshoppens kritik forud for at du køber billige sandkassesand online. Facebook leverer tillige en lang række fine chancer for at få kendskab til e-forretningens popularitet.
  7Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er en del af en orden, hvilket værner en overfor svindlende e-forhandlere. Som alternativ kunne du vælge en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare omkostningerne over en periode.
  8Det er jo efterhånden super smertefrit for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige sandkassesand på forskellige e-forhandlere, og herved garanterer flere internet varehuse levering uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid være lukrativt at kontrollere nogle forskellige webbutikker efter billige priser forud for at du bestiller, så du ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris.
  9Masser af internet firmaer tilbyder nu diverse forskellige billige leveringsmodeller til sandkassesand. Den mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså meget fremkommelig, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte leveringsmulighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk