SandPris.dk

Kvartssand pristjek

Er du på udkig efter kvartssand? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er TGKshop.dk, som sælger 250 kg for kun 808 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 250 kg kvartssand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
808 kr.Køb
948 kr.Køb
998 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.225 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.680 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandblæsning til akvarie

Varianter: lufttørret rent ovntørret

Mængder: 25 kg 15 kg 25 kg 15 kg 10 kg 1 m3 1000 kg 20 kg 500 liter 500 kg 1 ton 800 kg 1 kubikmeter

Levering: afhentning i poser i løs vægt i sække i bigbag løst leveret trailer hent selv vognlæs

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du overveje at hente varerne selv. Det er specielt en mulighed i de gængse byggekæder.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring omkring kvartssand.
Du vil finde ulighed i prisen på billige kvartssand hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste tilbud, og andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt produktudvalg, og nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare kvartssand.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggemarkeder køber varer fra talrige producenter, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af kvartssand online.
De udbredte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og takket være dette har mange valget om at handle online og hente produkterne selv. Derfor er det muligt at undvære fragten, samt sågar hente produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille kvartssand online på deres webshop.
En masse nichebutikker har en stor passion for det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. Derfor kan du få super god vejledning fra ansatte der er specialister i netop kvartssand.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kvartssand bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

kvartssand harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kvartssand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

kvartssand jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse vil altid være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du må forfatte en struktureret agenda, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være konkret i sammensætningen af arbejdsplanen.
2I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at renoveringen påvirker klimaet.
3Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have de påkrævede materialer klar før du begynder arbejdet. Du kan med fordel notere en overskuelig note som indeholder alt det der er nødvendige, og så efterse punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
4Du må nødig gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke får assistance fra en fagperson.
5Længe før du optager byggeriet kan det vise sig vildt værdifuldt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Du kunne tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du skal skaffe professionel hjælp til dele af byggeriet. Ifald du ønsker assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at modtage prisoverslag fra forskellige virksomheder.
7Ofte vil det være essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det vil være fornuftigt at tage noter til hver eneste udgift, og bagefter kortlægge den billigste pris på dem alle sammen.
8Der kan findes en overflod af instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube tilbyder meget gavnlig information, navnligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
9Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor må du løbende kigge på meldingerne om vejret i dagene op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
10Der viser sig altid uventede problematikker ved større opgaver, og derfor kan det være essentielt at der afsættes en del plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
11Det er en god idé at få hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når det er væsentlige projekter. Omfangsrige ting gør krav på flere mennesker. Derudover viser det sig bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
12Man vil på ingen måde fattes udstyr. Typisk vil det være yderst relevant at du har grejet ved hånden før du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge de medfølgende udgifter i dit budget.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Masser af byggeforretninger frembyder heldigvis en række forskellige billige leveringstyper til kvartssand. En af de mest almindelige er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot pakken når du har tid. Den er jo temmelig uproblematisk, og mange gange ligeledes den billigste type af levering.

Du burde endvidere udse dig at få varerne leveret til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver tit et hak mere bekostelig, men omvendt vældig let for kvartssand online. Den billigste fragtmetode vil dog altid være selv at hente pakken, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig lige ved webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på kvartssand kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende hvis man står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, så herved er det rigtig relevant at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for kvartssand. En lang række firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, hvilket beroer på at ordren laves tidligere end et fastsat tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få ordren ordnet før personalet har fri.

Nogle få butikker på nettet byder på portofri levering på kvartssand online, men ofte kun hvis der bestilles for et præcist beløb. Derudover burde du foretrække den mindst kostelige slags levering, der gerne er at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

En hel del webshops foreslår klik-og-hent hvor man køber billig kvartssand online og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne giver eksempelvis click-and-collect på kvartssand i disse byer:

Højbjerg, Hobro, Hjørring, Aabenraa, Skive, Frederiksværk, København, Brønderslev, Kolding, Thisted, Horsens, Solrød Strand, Dragør, Hvidovre, Aarhus, Lillerød, Rødovre, Jyllinge, Tårnby, Herning, Nyborg, Brøndby, Vejle, Køge, Gentofte, Helsingør, Farum, Virum, Middelfart, Vanløse, Værløse, Ølstykke, Nakskov, Frederiksberg, Charlottenlund, Hørsholm, Fredericia, Frederikshavn, Taastrup, Roskilde, Gladsaxe, Hillerød, Silkeborg, Vallensbæk, Svendborg, Albertslund, Lystrup, Ringsted, Hedehusene, Odder, Slagelse, Odense, Esbjerg, Nørresundby, Kokkedal, Allerød, Ikast, Kalundborg, Herlev, Brønshøj, Grenaa, Frederikssund, Struer, Skanderborg, Birkerød, Holstebro, Nærum, Søborg, Vordingborg, Hedensted, Næstved, Randers, Risskov, Aalborg, Stenløse, Åbyhøj, Ballerup, Holbæk, Rønne, Sønderborg, Haderslev, Korsør, Varde, Brabrand, Lyngby, Nykøbing Falster, Haslev, Tilst, Greve, Glostrup, Valby, Ishøj, Rudersdal, og Viborg, .

Afhentning af kvartssand er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter bl.a. kvartssand priser og kvartssand online. Derudover oplever vi som regel mennesker kigge efter for eksempel billig kvartssand, køb kvartssand og kvartssand tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Spar penge på kvartssand

Det er jo efterhånden super problemfrit for internetbrugere at finde de bedste priser på billige kvartssand online på tværs af e-firmaer, og herved har utallige online outlets set sig tvunget til at sænke priserne på kvartssand kolossalt, og derudover love gebyrfri levering.

Men det kan ikke desto mindre være nyttigt at analysere flere internet handler efter tilbud og rabatter på kvartssand online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Du må alligevel være obs på, at i tilfælde af at en shop på nettet udbyder billige kvartssand online på tilbud til en pris der anses for helt ekstremt gunstig, kan det undertiden være et kendetegn på en snydagtig internet virksomhed. Shopping med kort er heldigvis omsluttet af en ordning, som skærmer en overfor uoprigtige internet shops.

Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil klare betalingen af kvartssand senere. Dette foreslåes ofte ved nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved indkig i tendenserne er det klart, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel billig kvartssand og køb kvartssand. Man ser desuden mange gange online shoppere søge fx kvartssand tilbud, kvartssand priser samt kvartssand online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 200 kg kg kvartssand er 949 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sandblæsning til akvarie

Varianter: lufttørret ovntørret rent

Mængder: 20 kg 25 kg 15 kg 500 kg 1 m3 800 kg 15 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 1 ton 500 liter 10 kg

Levering: i bigbag i poser løst leveret hent selv i sække trailer i løs vægt vognlæs afhentning

Brands: Weber Skalflex

Se nærmere på andre menneskers vurderinger

Trustpilot bringer dig relativt passelige genveje til at gøre dig bekendt med en længere række andre køberes evalueringer og på grund af dette foreslåes det, at du evaluerer online virksomhedens ratings inden du bestiller billige kvartssand online.

Facebook giver dig endvidere rigtig relevante chancer for at få et kig ind i online forretningens kundefokus. Derudover er der nogle e-firmaer hvor man kan forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige kvartssand online på en webbutik burde de i reglen bese deres forretningsvilkår, det er dog normalt ikke særlig interessant, særligt med de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

Et andet forslag kunne være at finde ud af om online webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en forsikring om at e-firmaet anerkender de opstillede regler, foruden at e-shoppen lejlighedsvis revideres af specialister der er inde i vilkårene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, hvis du får problemer som følge af din ordre på kvartssand. Desuden er det at foretrække at du er opmærksom på de mest aktuelle regler der indvirker på bestillingen af kvartssand online, som eksempelvis hvilken returpolitik internet firmaet anvender.

Derfor er det tillige vigtigt, at man stadig bibeholder ens ordremail, således man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af kvartssand, ligegyldig om man shopper hos Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

Birthe N gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna Christensen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Christian G gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Jesper gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til når du køber online
1Generelt foreslår vi at kigge om internet webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være et kendetegn for at online butikken accepterer de danske retningslinjer, og at e-handlen af og til tilses af sagkyndige der har megen viden om de gældende vilkår. Forinden nogen køber billige kvartssand hos en netshop burde de principielt sætte sig ind i forhandlerens forretningsaftale.
2Trustpilot giver dig stort set anstændige muligheder for at finde ud af en stor gruppe aktuelle køberes oplevelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer internet virksomhedens bedømmelser forinden du køber billige kvartssand online. Facebook tilbyder derudover absolut pålidelige chancer for at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed.
3Forinden nogen bestiller billige kvartssand i en butik behøver de i reglen gennemse netshoppens handelsaftale, det er dog mange gange ikke super interessant. Yderligere anbefaler vi at man er hensynstagende til de mest basale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige kvartssand online, som for eksempel den byttepolitik forretningen anvender.
4Det er jo efterhånden ekstremt praktisk for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige kvartssand i blandt flere internet butikker i Danmark, og med det motiv frembyder en hel del e-shops fragtfri levering. Men det kan immervæk være udbytterigt at kigge forbi nogle få online forretninger efter udsalg og tilbud før du bestiller, således at du er skråsikker på at modtage den laveste pris.
5Nogle enkelte internet shops præsterer gratis levering på kvartssand, men ofte påkræves det at du køber for en konkret pris. Derudover skulle du vælge den billigste slags levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtformen bliver i regelen lige så vel ultra praktisk. Den mindst kostelige fragtløsning er uden tvivl at du selv henter varerne.
6Antal dages levering er jo super væsentlig forudsat man skal bruge din pakke nu og her, og derfor er det i sandhed fornuftigt at vi tjekker den anslåede leveringsdato for kvartssand. Adskillige firmaer på nettet annoncerer billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varer, som dog er underforstået at ordren lægges før et aftalt klokkeslæt.
7Mange internet firmaer giver i dag et bredt udvalg af billige fragttyper til kvartssand. En der er meget populær er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Denne er altså rigtig let gængelig, samt ofte endda den mest letkøbte leveringsversion.
8Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af et reglement, der begunstiger køberen imod fup firmaer på nettet. Alternativt kan du anvende en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
9Den mest letkøbte fragtmetode vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket kræver at du fysisk befinder dig nær internet forretningens adresse. Den form for levering er selvfølgelig meget aktuel om vi har behov for kvartssand omgående. Alternativt så yder nogle enkelte internet virksomheder fragt uden gebyr, men undertiden kun ifald der købes for en bestemt pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk