SandPris.dk

Fugesand pristjek

Er du på udkig efter fugesand? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg fugesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
866 kr.Køb
974 kr.Køb
974 kr.Køb
1.098 kr.Køb
2.468 kr.Køb
3.937 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til belægningssten til teglsten til klinker til teglklinker til tegl mod mos mod sokkel til havefliser til terrasse til indkørsel mod ukrudt til herregårdssten til brosten mod myrer til pigsten til brede fuger til chaussesten til skifer til natursten til fliser

Varianter: ovntørret epoxy antracit ukrudtshæmmende basisk lufttørret fejefast hvid organisk elastisk

Mængder: 500 kg 25 kg 20 kg 15 kg 500 liter 25 kg 800 kg 10 kg 1000 kg 1 m3 1 kubikmeter 15 kg 1 ton

Levering: trailer i bigbag vognlæs hent selv i poser afhentning løst leveret i løs vægt i sække

Brands: FB Beton IBF Weber RNR Danfast No grow Dansand Skalflex RC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige fugesand fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste priser, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af varer, og andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, udover bare fugesand.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør du kende webshoppens betingelser.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de store byggecentre.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
For nogle er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge en netbutik, som giver rådgivning og sparring omkring fugesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre samler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af fugesand online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De gængse byggekæder har butikker mange steder i landet, og takket være dette har du chancen for at handle online og transportere varerne på eget initiativ. I kraft af det har du valget om at blive fri for fragten, samt samtidig få produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du bestiller fugesand online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops i små nicher ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor vil du få super kompetent rådgivning fra mennesker der er eksperter i lige præcis fugesand.
Flertallet af nichebutikker på nettet er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
fugesand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fugesand harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

fugesand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

fugesand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at få assistance til projektet, navnlig ift. større arbejdsopgaver. Enkelte projekter behøver mere end en person. Endvidere må det være mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
2Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder arbejdssko som beskytter dig mod mulige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst når du ikke investerer i professionel assistance.
3Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du skal sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver din strategi.
4Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette må du hyppigt lægge mærke til udsigten ift. vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at piske ned netop som du er godt i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Man må aldrig nogensinde mangle grej. Typisk vil det vise sig fundamentalt at have det tilgængeligt inden du tager fat på dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at medregne de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
6Inden du starter arbejdet kan det være ubeskriveligt afgørende at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Potentielt kan det blive meningsgivende at have de relevante byggematerialer handlet ind forud for at du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at udarbejde en simpel liste som indeholder alle de ting du skal bruge, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt projektet bidrager positivt til klimaet. Det er altså afhængig af at projektet forbedrer miljøet.
9Der viser sig altid ubelejlige problemstillinger når det kommer til avancerede projekter, og altså viser det sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig plads i agendaen, så man er sikker på at nå det inden ens deadline.
10Det er fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det kan være sundt at notere hver eneste udgiftspost, og så kortlægge prisen på dem én og én.
11Du har adgang til ekstremt mange instruktioner og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube giver ret så meget gavnlig viden, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
12Du burde måske tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til noget af det. Hvis du skal have assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at hente tilbud fra diverse firmaer.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket klart er rigtig overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ultra flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål med hensyn til fugesand

 • Fugesand hvorfor?
 • Hvor meget fugesand pr m2?
 • Hvordan virker fugesand?
 • Hvad indeholder fugesand?
 • Hvornår fugesand?
 • Hvor meget fugesand skal jeg bruge?
 • Hvordan bruger man fugesand?
 • Hvilken slags fugesand?
 • Hvilket fugesand?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Flere online forhandlere yder til alt held en lang række forskellige billige leveringsmåder til fugesand. Den mest anvendte er for øjeblikket udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig særligt bekvem, samt desuden endda den billigste metode til levering.

  Du kan alternativt påtænke at få pakken leveret hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver for det meste en anelse mere omkostningsfuld, men endda ret så problemfri ved køb af fugesand online. Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv, som desværre kræver at du opholder dig i nærheden af online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på fugesand kan vise sig at være særligt vigtig forudsat man absolut skal bruge produkterne om få sekunder, så derfor er det jo centralt at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato på fugesand. En række internet varehuse – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer online, men vær på vagt da det regnes ud fra at bestillingen placeres forud for et fast tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få pakken betjent før medarbejderne tager hjem.

  En hel del outlets på nettet præsterer gratis fragt på fugesand online, men i reglen under forudsætning af at du indkøber for et præcist beløb. I øvrigt skulle du beslutte sig for den mindst kostelige leveringstype, hvilket typisk er at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop.

  De fleste kæder giver click-and-collect hvor du køber billig fugesand hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark. Byggekæderne tildeler blandt andet afhentning af fugesand i følgende områder:

  Skanderborg, Greve, Slagelse, Stenløse, Frederiksberg, Helsingør, Søborg, Kalundborg, Sønderborg, Middelfart, Glostrup, Gentofte, Vejle, Vordingborg, Varde, Herlev, Svendborg, Gladsaxe, Vanløse, Holbæk, Brønshøj, Værløse, Allerød, Risskov, Haderslev, Fredericia, Frederikssund, Aalborg, Viborg, Ikast, Brabrand, Nykøbing Falster, Horsens, Silkeborg, Ishøj, Hillerød, Lystrup, Åbyhøj, Albertslund, Højbjerg, Hedensted, Virum, Tårnby, Hobro, Ballerup, Hedehusene, Valby, Birkerød, Hvidovre, Aabenraa, Ringsted, Hjørring, Jyllinge, Thisted, Rødovre, Herning, Frederiksværk, Roskilde, Korsør, Grenaa, Hørsholm, Skive, Lillerød, Holstebro, Ølstykke, Solrød Strand, Struer, Vallensbæk, Lyngby, Tilst, Nyborg, Brøndby, København, Odense, Køge, Esbjerg, Nørresundby, Brønderslev, Kokkedal, Frederikshavn, Taastrup, Rudersdal, Farum, Odder, Nærum, Charlottenlund, Næstved, Randers, Rønne, Kolding, Haslev, Nakskov, Aarhus, og Dragør, .

  Afhentning for fugesand er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Lolland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland).

  Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker tit efterspørger for eksempel fugesand priser og køb fugesand. Man ser derudover jævnligt mennesker efterspørge bl.a. fugesand online, billig fugesand samt fugesand tilbud, plus de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

  Rabat på fugesand

  Det er jo efterhånden ekstremt ligetil for folk at analysere tilbud på billige fugesand online i blandt forskellige butikker på nettet, og herved har en lang række online forhandlere været presset til at at mindske prisen på fugesand eftertrykkeligt, og ydermere sikre levering uden omkostninger.

  Men det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at inspicere et par forskellige internet butikker efter tilbud og rabatter på fugesand online før du shopper, sådan at du er skudsikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Du skal imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en e-forhandler afsætter billige fugesand online til salg for en pris der kan ses som himmelråbende billig, bør det tit være et kendetegn på en svindel online shop. Kortbestillinger er dog en del af et reglement, der sikrer dig som køber imod uoprigtige outlets på nettet.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage betalingen af fugesand i flere bidder. Det foreslåes ofte hos online nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

  Ved kig i søgedata bliver det markant, at internetbrugere tit leder efter for eksempel fugesand priser og køb fugesand. Man ser desuden ofte netshoppere lede efter bl.a. fugesand online, fugesand tilbud samt billig fugesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg fugesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 1 brugeranmeldelser.

  Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til havefliser til herregårdssten til chaussesten til brede fuger til skifer til teglklinker til teglsten til pigsten til tegl til fliser til brosten til natursten til indkørsel mod myrer mod mos til belægningssten mod sokkel til terrasse mod ukrudt til klinker

  Varianter: elastisk hvid antracit ovntørret organisk epoxy basisk fejefast ukrudtshæmmende lufttørret

  Mængder: 25 kg 800 kg 1 m3 500 liter 500 kg 20 kg 1 ton 10 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 1 kubikmeter

  Levering: i poser i sække løst leveret i bigbag trailer vognlæs hent selv i løs vægt afhentning

  Brands: FB Beton No grow Danfast Skalflex IBF RNR RC Beton Weber Dansand

  Tjek tidligere brugeres erfaringer

  Trustpilot bringer dig ultra fornemme muligheder for at dechifrere diverse eksisterende køberes synspunkter og derved er det smart, at du verificerer netshoppens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige fugesand online.

  Facebook tilbyder på samme måde adskillige fine metoder til at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus. I øvrigt ser vi endda online selskaber i Danmark hvor kunder kan aflevere en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere må tages i brug til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Før folk handler billige fugesand online i en internet handler bør man helt sikkert overveje shoppens betingelser, dog er det oftest ikke super spændende, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et andet alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være en forsikring om at e-shoppen efterfølger de officielle regler, og at internet forretningen fra tid til anden kontrolleres af fagmænd der har megen viden om de gældende vilkår.

  Desuden giver det dig lejlighed til support, ifald du skulle få problemer i processen med din bestilling af fugesand. Ligeså foreslåes det at kunden er sat ind i de mest centrale vedtægter der influerer på købet af fugesand online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed netbutikken tilsikrer.

  I den relation er det også vigtigt, at man stadig bevarer sin faktura e-mail, så man når som helst kan bevidne bestillingen af fugesand, uafhængig af om man shopper ved Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

  Mette N gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Maria gav 4 stjerner

  God webshop

  Camilla gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Lene U gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  9 gode råd til når du køber online
  1Nogle internet shops præsterer gratis fragt på fugesand, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man shopper for en konkret sum. Som alternativ skulle du snuppe den mest letkøbte mulighed for levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Fragtløsningen er beklageligvis endda virkelig smertefri. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
  2Fragtperioden kan vise sig at være usædvanlig essentiel når vi har brug for varen øjeblikkeligt, og af den grund er det jo væsentligt at vi besigtiger leveringstidspunktet for fugesand. En lang række webshops udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, hvilket dog beroer på at ordren køres igennem før et fast tidspunkt.
  3En række internet foretagender giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige løsninger til levering til fugesand. En af de mest moderne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Muligheden er jo ret så gnidningsløs, og i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige type af levering.
  4Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en lov, der skærmer dig som køber imod falske internet handler. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en løsning fra fx ViaBill, forudsat du agter at afdrage beløbet over et længere tidsrum.
  5Generelt slår vi et slag for at kigge om e-handlen er støttet af e-mærket, fordi det generelt er et sympol på at e-firmaet overholder de danske retningslinjer, udover at shoppen løbende monitoreres af fagfolk der er meget fortrolige vilkårene. Inden nogen shopper billige fugesand på en e-forhandler kunne de principielt gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens forretningsaftale.
  6Den billigste leveringsmetode vil altid være at hente produkterne selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig tæt på internet webshoppens lager. Den leveringsmodel kan være usædvanlig essentiel såfremt man behøver fugesand med det samme. Alternativt så yder flere webshops fragt uden betaling, men i mange tilfælde forudsætter det at du aftager for et præcist beløb.
  7Forinden folk køber billige fugesand hos en internet forhandler behøver man når alt kommer til alt betragte deres handelsvilkår, dog er det tit et omfattende projekt. Dertil er det anbefalelsesværdigt at køberen er på vagt for de fundamentale betingelser der spiller ind i forbindelse med handlen med billige fugesand online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-forretningen bruger.
  8Trustpilot tilbyder fuldt ud belejlige chancer for at gennemrode adskillige eksisterende brugeres erfaringer og derved er det godt, at du analyserer netshoppens anmeldelser forinden du shopper billige fugesand online. Facebook præsterer lignende ret habile chancer for at få et kig ind i internet forretningens troværdighed.
  9Det er ekstremt gnidningsløst for folk at sammenligne priser online på billige fugesand i blandt flere internet virksomheder, og med det motiv lover mange shops på nettet gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk blive gavnligt at kigge forbi diverse webbutikker efter tilbud og rabat forinden du køber, således at man er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk