SandPris.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
866 kr.Køb
974 kr.Køb
974 kr.Køb
1.098 kr.Køb
2.468 kr.Køb
3.937 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 500 kg 800 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 20 kg 500 liter 1 m3 10 kg 15 kg 25 kg

Levering: trailer vognlæs hent selv løst leveret afhentning i bigbag i sække i poser i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er specielt muligt i de velkendte byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du vælge et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring flisesand.
Der kan være forskel på priserne på billige flisesand alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste tilbud, og øvrige giver faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Flere byggecentre fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør beslutte om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot flisesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og kendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggekæder udbyder varer fra flere producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af flisesand online.
De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og herigennem har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte materialerne personligt. Derved kan du overveje at spare fragtgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er små firmaer, som tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Dem støtter du når du køber flisesand online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derfor bør du forvente endnu mere brugbar rådgivning fra ansatte med specialistviden i netop flisesand.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

flisesand silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggeprocesser. Enkelte byggerier behøver mere end en person. Ydermere vil det blive mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
2Der ligger utallige instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med en masse brugbar information, især ifald man kigger i hele verden.
3Det kan vise sig meningsgivende at du har de relevante materialer til rådighed på forhånd inden du går i gang med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel huskeliste som samler hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste eftergå oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
4Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet hvis projektet hjælper miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uventede problemstillinger i forbindelse med krævende opgaver, og pga. dette er det essentielt at man afsætter tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
6Du skal for alt i verden ikke mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at du har det til rådighed idet du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
7Du skal ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ej påklædning som fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er smart at du husker dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
8Forberedelse viser sig som nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør udarbejde en effektiv tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder din køreplan.
9Længe før du opstarter byggeprocessen må det være ultra meningsfuldt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette skal du hyppigt lægge mærke til meldingerne om vejret i perioden for byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i dit store projekt.
11Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for projektet, så du har styr på økonomien. Det er fornuftigt at beskrive hver enkelt omkostning, og dernæst notere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør hente hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du henter assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at søge en pris fra diverse leverandører.
De bedst vurderede byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.

Klassiske spørgsmål angående flisesand

 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad er flisesand?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En række online virksomheder tildeler nu flere billige leveringsmodeller til flisesand. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye produkter den dag der passer dig. Den er jo meget bekvem, og mange gange endda den billigste leveringsmanér.

  Du bør alternativt udse dig at få pakken leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver uheldigvis et hak mere pebret, men desuden meget problemfri med flisesand online. Den mest billige leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på flisesand er jo rigtig udslagsgivende forudsat du har brug for produkterne inden for få dage, så med det formål er det bestemt passende at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering for flisesand. Størstedelen af butikker på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på en række af deres varer online, som imidlertid er betinget af at der bestilles inden et konkret tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt distribueret forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  En hel del internet shops tilbyder fragt uden beregning på flisesand online, men oftest kun hvis der shoppes for et præcist beløb. Ellers bør du vælge den prisbilligste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde er at få leveret varerne til et udleveringssted.

  Store kæder foreslår afhentning hvor du handler billig flisesand på nettet og selv henter i butikken. Fx Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen og Jem og Fix. De tildeler for eksempel afhentning af flisesand i disse områder:

  Lyngby, Brønshøj, København, Frederikssund, Allerød, Risskov, Middelfart, Ølstykke, Charlottenlund, Randers, Højbjerg, Hillerød, Frederiksberg, Aarhus, Struer, Ballerup, Viborg, Roskilde, Glostrup, Dragør, Kalundborg, Hvidovre, Rønne, Hjørring, Holstebro, Hørsholm, Esbjerg, Aalborg, Kokkedal, Nakskov, Nyborg, Odder, Stenløse, Herlev, Virum, Søborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Brabrand, Vejle, Aabenraa, Lillerød, Svendborg, Solrød Strand, Varde, Gladsaxe, Køge, Nørresundby, Ikast, Hobro, Rudersdal, Rødovre, Hedehusene, Valby, Haderslev, Sønderborg, Thisted, Skive, Horsens, Helsingør, Nykøbing Falster, Fredericia, Silkeborg, Farum, Frederiksværk, Korsør, Tilst, Vordingborg, Kolding, Næstved, Haslev, Odense, Nærum, Slagelse, Hedensted, Holbæk, Ishøj, Herning, Vanløse, Lystrup, Tårnby, Gentofte, Taastrup, Greve, Værløse, Skanderborg, Brøndby, Jyllinge, Åbyhøj, Grenaa, Ringsted, Albertslund, Brønderslev, og Birkerød, .

  Click-and-collect af flisesand er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det klart, at mennesker som regel søger eksempelvis køb flisesand og flisesand tilbud. Vi ser desuden jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. billig flisesand, flisesand online og flisesand priser, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

  Den bedste pris på flisesand

  Det er jo super let for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige flisesand online på diverse online outlets, og på grund af dette har en lang række outlets på nettet været presset til at at nedbringe prisen på flisesand helt i bund, og derudover love levering uden beregning.

  Dog kan det stadigvæk blive indbringende at tjekke et par shops på nettet efter tilbud og udsalg på flisesand online forinden du handler, sådan at man er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Bauhaus.

  Man må trods alt være klar over, at hvis en forretning på nettet forhandler billige flisesand online til en tilbudspris som kan virke ekstraordinært billig, bør det undertiden være en indikation på en falsk e-butik. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en retningslinje, hvilket dækker dig som kunde overfor fup online shops.

  Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække regningen på flisesand ude i fremtiden. Dette fås typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Ved indkig i data bliver det tydeligt, at mennesker jævnligt søger blandt andet flisesand online og flisesand priser. Man ser desuden typisk folk efterspørge blandt andet flisesand tilbud, køb flisesand og billig flisesand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 10 kg 15 kg 1 kubikmeter 20 kg 1 ton 25 kg 25 kg 800 kg 500 liter 1 m3 500 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: afhentning i løs vægt vognlæs i bigbag trailer hent selv i poser i sække løst leveret

  Tjek folks oplevelser

  Trustpilot yder i højeste grad gode genveje til at efterforske en række nuværende forbrugeres meninger og herved går vi ind for, at du bliver klogere på e-forhandlerens anmeldelser forud for at du handler billige flisesand online.

  Facebook byder på tilsvarende de facto gode metoder til at få indblik i online webshoppens popularitet. Herinde møder vi endda internet forhandlere som tilbyder kunderne at meddele en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes burde drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk handler billige flisesand online i en e-forretning kunne de for at være sikker få overblik over webshoppens handelsaftale, men det er for det meste ikke videre interessant, særligt på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  En nemmere løsning kunne måske være at tjekke om online webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket typisk er en påvisning af at netshoppen forstår dansk lovgivning, samt at internet forretningen en gang i mellem efterses af sagkyndige der er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

  Det giver dig mulighed for at blive hjulpet, ifald du møder problemer med dit indkøb af flisesand. Desuden er det godt at kunden er på vagt for de elementære bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af flisesand online, f.eks. den returneringsret online forretningen bruger.

  Her er det virkelig afgørende, at man altid bevarer sin kvittering, så man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af flisesand, uagtet om man har købt fra Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Bauhaus.

  Niels gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Camilla Mortensen gav 4 stjerner

  Fremragende service

  Inge Christiansen gav 5 stjerner

  Virkelig god service

  Pia Nielsen gav 4 stjerner

  Fremragende service.

  9 tips til internetshopping
  1Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt online shoppen er e-mærket medlem, som generelt er en antydning af at netshoppen tilslutter sig dansk lovgivning, foruden at e-butikken tit monitoreres af specialister som har megen viden om vilkårene. Før folk handler billige flisesand på en online butik bør man i og for sig kigge på deres handelsbetingelser.
  2Trustpilot giver dig nogle nyttige muligheder for at efterse ganske mange andre konsumenters observationer og af den grund tilrådes det, at du læser netbutikkens vurderinger forud for at du shopper billige flisesand online. Facebook bringer dig derudover fuldkommen ønskværdige chancer for at få kendskab til internet butikkens popularitet.
  3Inden folk bestiller billige flisesand i en online webshop kan man ideelt set gennemløbe webshoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke videre spændende. Tilmed kan det være til hjælp at køberen er sat ind i de mest aktuelle vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige flisesand online, f.eks. hvilken bytteret online virksomheden benytter.
  4Fragttiden er jo meget afgørende ifald man har behov for pakken inden for kort tid, og i det øjemed er det skam væsentligt at man gransker den estimerede leveringstid for flisesand. En række online selskaber stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varer, men vær påpasselig da det stiller krav om at du når at bestille før et nøjagtigt tidspunkt.
  5Masser af e-forhandlere tilbyder nu et stort udvalg af billige muligheder for levering til flisesand. En yndling er lige nu pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig særligt nem, samt oftest endvidere den billigste slags levering.
  6Flere e-firmaer yder levering uden beregning på flisesand, men typisk er det under forudsætning af at man bestiller for en bestemt sum. I øvrigt burde du snuppe den prisbilligste fragttype, som mange gange er at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen er i mange tilfælde endvidere yderst gnidningsløs. Den mest letkøbte fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
  7Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en regel, hvilket værner køberen imod uægte online shops. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du hellere vil klare regningen ude i fremtiden.
  8Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som dog kræver at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens hjemsted. Den leveringsmulighed kan være ret vigtig hvis vi skal bruge flisesand omgående. Alternativt så yder flere internet shops fragt uden beregning, men oftest under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat sum.
  9Det er i dag vældig gnidningsløst for folk at sammenholde priser online på billige flisesand på diverse internet forretninger, og derved garanterer masser af e-firmaer fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk blive rentabelt at tjekke nogle enkelte internet selskaber efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk