SandPris.dk

Brolæggersand pristjek

Er du på udkig efter brolæggersand? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg brolæggersand du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg brolæggersand

Laveste pris for 1.000 kg brolæggersand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
912 kr.Køb
995 kr.Køb
1.071 kr.Køb
1.073 kr.Køb
1.610 kr.Køb
1.707 kr.Køb
1.960 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 1 ton 25 kg 800 kg 10 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1000 kg 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 500 liter

Levering: i sække hent selv løst leveret i bigbag i poser vognlæs afhentning i løs vægt trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggemarkedets regningslinjer.
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du bestille ved et online byggecenter, som tilbyder rådgivning og sparring omkring brolæggersand.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Flere byggecentre sælger et stort produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot brolæggersand.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Det er navnligt en mulighed ved de udbredte byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige brolæggersand fra byggecenter til byggecenter. Nogle har gode tilbud, og nogle vil have et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og som følge af det har du tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne selv. Herigennem har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra adskillige leverandører, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af brolæggersand online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er mindre virksomheder, som tit er danske, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller brolæggersand online på deres webshop.
En masse specialiserede netshops er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså får du formentlig mere konstruktiv vejledning fra ansatte med specialistviden i netop brolæggersand.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark
brolæggersand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og omfatter i dag cirka 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 personer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

brolæggersand silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

brolæggersand harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

brolæggersand jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det viser sig meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer klar til brug forinden du tager fat på byggeriet. Du kunne med fordel nedskrive en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og derefter eftergå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2Du kan forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det fås når ombygningen er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at projektet har betydning for miljøet.
3Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig såfremt det er større byggerier. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere folk. Derudover må det blive mere produktivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
4Du må nødig fattes udstyr. Typisk vil det vise sig en fordel at have udstyret parat før du igangsætter byggeriet. Det er derudover godt at medtage de tilhørende udgifter i økonomien.
5Ofte vil det være essentielt at have et budget for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive sundt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne finde frem til billige priser på hver enkelt.
6Måske du burde regne på hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at hente professionel assistance til opstarten af byggeriet. Hvis du skal have assistance fra en fagperson er det normalt at søge prisoverslag fra flere håndværkere.
7Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en struktureret plan, som fortæller hvilke opgaver du vil løse på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder agendaen.
8Forud for at du går i gang med arbejdet er det aldeles meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du kan finde en hel række vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube bringer dig enormt meget udbytterig info, særligt ifald du søger på engelsk.
10Der præsenterer sig ofte uforudsigelige problematikker i tilfælde med store projekter, og altså er det betydningsfuldt at der afsættes en del tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
11For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. Af den grund må du jævnligt lægge mærke til femdøgnsprognosen lige før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på det krævende projekt.
12Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikring overfor mulige skader. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som klart er ultra betryggende. Scoren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål inden for brolæggersand

 • Hvor købes brolæggersand online?
 • Hvor er brolæggersand på tilbud?
 • Hvor købes brolæggersand billigt?
 • Hvad er brolæggersand?
 • Hvad koster brolæggersand?
 • Hvor meget vejer brolæggersand?
 • Hvilken fragttype skal du vælge?

  Adskillige internet webshops tildeler nu om dage en række forskellige billige fragtløsninger til brolæggersand. En der er meget anvendt er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når der er tid til det. Fragttypen er altså temmelig fleksibel, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringsform.

  Du kan ydermere tænke over at få pakken sendt hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Denne bliver sædvanligvis en smule dyrere, men tillige ultra gnidningsløs ift. brolæggersand online. Den mest betalelige leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, hvilket dog stiller krav om at du er nær internet forhandlerens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på brolæggersand kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende ifald du mangler produkterne straks, så med det formål er det ganske aktuelt at du gransker det forventede leveringstidspunkt ved brolæggersand. Masser af internet forhandlere – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at ordren gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produktet klar før logistikmedarbejderne holder fyraften.

  En række internet selskaber lover portofri fragt på brolæggersand online, men ofte er det under betingelse af at der købes for en præcis sum. Desuden bør du gribe den mest letkøbte fragtform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

  De store kæder yder klik-og-hent hvor du køber billig brolæggersand online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg. De giver fx klik-og-hent på brolæggersand i følgende byer:

  Lystrup, Frederiksværk, Køge, Glostrup, Herning, Kalundborg, Randers, Frederiksberg, Søborg, Grenaa, Risskov, Birkerød, Fredericia, Svendborg, Farum, Nærum, Hedensted, Brøndby, Kokkedal, Værløse, Valby, Holstebro, Aarhus, Dragør, Hørsholm, Vallensbæk, Stenløse, Ølstykke, Odense, Virum, Allerød, Nyborg, Viborg, Ringsted, Nørresundby, Struer, Brabrand, Nakskov, Taastrup, Gentofte, Gladsaxe, Lillerød, Silkeborg, Korsør, Herlev, Nykøbing Falster, Hvidovre, Brønshøj, Albertslund, Åbyhøj, Hjørring, Sønderborg, Slagelse, Haslev, Kolding, Brønderslev, Hillerød, Hedehusene, Vordingborg, Roskilde, Varde, Frederikshavn, Thisted, Horsens, Holbæk, Ikast, Næstved, Aalborg, Helsingør, Frederikssund, Middelfart, Skanderborg, Ballerup, Lyngby, Rudersdal, Rødovre, Esbjerg, Hobro, Rønne, Vejle, Tårnby, Tilst, Greve, København, Solrød Strand, Højbjerg, Charlottenlund, Odder, Skive, Haderslev, Ishøj, Jyllinge, Aabenraa, og Vanløse, .

  Klik-og-hent ift. brolæggersand er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland).

  Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere tit efterspørger fx brolæggersand online og køb brolæggersand. Derudover oplever man ofte folk søge fx brolæggersand priser, billig brolæggersand samt brolæggersand tilbud, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og 10-4.

  Få den bedste pris på brolæggersand

  Det er jo efterhånden temmelig fremkommeligt for internetbrugere at vurdere tilbud på billige brolæggersand online på diverse shops på nettet, og derfor har en hel del butikker på nettet fundet det uundgåeligt at trykke prisen på brolæggersand kolossalt, og i øvrigt frembyde billig fragt.

  Men det kan trods alt blive smart at prøve et par internet foretagender efter tilbud og rabatter på brolæggersand online inden du handler, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at når en internet virksomhed frembyder billige brolæggersand online til salg for en pris der kan virke utrolig tiltalende, er det tit være et bevis på en uærlig webshop. Kortbestillinger er imidlertid indbefattet af en forordning, som passer på os overfor svindlende internet foretagender.

  Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du efterspørger at godtgøre betalingen af brolæggersand over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

  Når man kigger i data står det markant, at online shoppere tit efterspørger fx billig brolæggersand og brolæggersand online. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter blandt andet brolæggersand priser, brolæggersand tilbud samt køb brolæggersand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggersand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

  Hurtig og gratis levering til pakkeboks.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 15 kg 1000 kg 1 ton 1 kubikmeter 500 kg 25 kg 20 kg 1 m3 25 kg 10 kg 800 kg 500 liter

  Levering: afhentning i bigbag i sække hent selv vognlæs i poser løst leveret i løs vægt trailer

  Gennemsøg nuværende kunders vurderinger

  Trustpilot yder ret solide muligheder for at evaluere flere forhenværende kunders reflektioner og herved anbefaler vi, at du gransker internet forretningens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige brolæggersand online.

  Facebook giver dig desuden ret sikre chancer for at få en idé om internet webshoppens troværdighed. Desuden ser vi endda online butikker hvor folk kan ytre en kritik af virksomhedens service, som også burde tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen køber billige brolæggersand online i en e-handler bør man i princippet læse virksomhedens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke videre interessant, specielt ved de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Et alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en indikation om at webshoppen anerkender de danske love, og at internet virksomheden regelmæssigt besøges af jurister som har ekspertise inden for reglerne.

  Det giver dig anledning til at blive hjulpet, hvis du oplever problemstillinger ved din ordre på brolæggersand. Herudover er det anbefalelsesværdigt at man er vaks omkring de grundlæggende vedtægter der indvirker på købet af brolæggersand online, som fx den returret internet butikken har.

  I den relation er det desuden essesentielt, at man stadig opbevarer sin kvitteringsmail, således man i fremtiden kan dokumentere købet af brolæggersand, hvad end man har handlet hos Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma eller Harald Nyborg.

  Bente gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Hans Møller gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Lene M gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Niels T gav 5 stjerner

  Fremragende service

  9 gode råd til internetshopping
  1Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige brolæggersand på tværs af internet virksomheder, og altså garanterer en hel del online forretninger billig fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre være profitabelt at checke nogle internet butikker efter tilbud inden du handler, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.
  2Enkelte online forretninger frembyder billig levering på brolæggersand, men i reglen er det påkrævet at der købes for et konkret beløb. Derudover kunne du snuppe den prisbilligste metode til levering, som oftest vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted. Muligheden viser sig oftest endvidere ualmindeligt praktisk. Den billigste leveringsløsning vil dog altid være at du selv henter ordren.
  3Forinden nogen bestiller billige brolæggersand hos en internet virksomhed kunne man i virkeligheden tyde netshoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde. Tillige anbefaler vi at man er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige brolæggersand online, for eksempel hvilken ombytningsret online virksomheden anvender.
  4Fragtperioden kan vise sig at være ekstremt relevant i tilfælde af at vi står og skal bruge produktet omgående, og med det formål er det skam meningsfuldt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering for brolæggersand. Adskillige internet forretninger tilsiger billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre, men det stiller krav om at bestillingen anbringes før et givent tidspunkt.
  5De fleste online forhandlere tilbyder i vore dage flere billige former for fragt til brolæggersand. En af de populære er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er altså rigtig hensigtsmæssig, samt ofte endvidere den billigste mulighed for fragt.
  6Trustpilot fremskaffer rigtig fine løsninger til at kortlægge mange øvrige konsumenters observationer og derved stiller vi forslag om, at du tjekker online forhandlerens ratings inden du handler billige brolæggersand online. Facebook byder på ligeledes ganske stabile chancer for at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed.
  7Generelt tilråder vi at granske om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en tryghed om at online webshoppen understøtter de danske retningslinjer, tillige med at online virksomheden en gang i mellem ses til af jurister som har meget erfaring med vilkårene på området. Inden folk bestiller billige brolæggersand i en netshop behøver man sådan set granske butikkens regler.
  8Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af et regelsæt, hvilket skærmer os overfor uægte forretninger på nettet. Som alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at betale pengene over en periode.
  9Den mest letkøbte mulighed for fragt er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog betinges af at du er tæt på e-forhandlerens bopæl. Den metode til levering er selvfølgelig særdeles udslagsgivende når du skal bruge brolæggersand omgående. Alternativt så sikrer en hel del shops på nettet levering uden beregning, men for det meste stiller det krav om at du aftager for et præcist beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk