SandPris.dk

Betonsand pristjek

Er du på udkig efter betonsand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 69 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg betonsand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
999 kr.Køb
1.018 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.068 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.183 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.410 kr.Køb
1.549 kr.Køb
2.078 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 1000 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 ton 500 liter 1 kubikmeter 500 kg 25 kg 800 kg 15 kg 10 kg

Levering: i bigbag i sække trailer hent selv i løs vægt i poser vognlæs afhentning løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, og øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare betonsand.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du tjekke de andre.
Der er ikke lighed i prisen på billige betonsand hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på billige priser, imens andre vil have kompetent sparring. Du bør vide hvad du foretrækker.
Ifald du skal have varerne nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne på egen hånd. Det er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, hvor du kan få hjælp til valg af betonsand.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du nær dig, og takket være dette har de fleste mulighed for at bestille online og køre varerne på egen hånd. Derigennem har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar hente produkterne med det samme.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra talrige specialbutikker, og så kan du købe fra et stort sortiment af betonsand online.
De store byggekæder er populære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe betonsand online hos dem.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du opleve ekstra gavnlig hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis betonsand.
Mange specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af ca. 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

betonsand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

betonsand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

betonsand harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

betonsand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig uden tvivl ubelejlige vanskeligheder når det gælder svære projekter, og ergo er det af stor betydning at der er afsat rigeligt med plads i køreplanen, således at man er selvsikker på at komme i mål.
2Man vil nødig gå ned på værktøj. Typisk vil det være fornuftigt at have værktøjet tilgængeligt akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
3Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt før du tager fat på byggeriet. Du har god gavn af at nedskrive en overskuelig indkøbsliste som indeholder alle de ting du får brug for, og dernæst gennemgå hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at du har styr på det.
4Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinger at projektet har positiv betydning for planeten.
5Typisk vil det være meningsfuldt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er fornuftigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og bagefter undersøge prisen på hver enkelt.
6Forinden du igangsætter dit byggeprojekt kan det være vildt fornuftigt at have styr på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
7Du skal ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse herunder sikkerhedssko der skåner dig med henblik på hændelige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
8For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den grund skal du løbende tjekke vejrmeldingerne i de dage der er op til starten på projektet, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger når du lige er midt i dit avancerede projekt.
9Husk at reflektere over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Når du tager imod professionel assistance kan det være fordelagtigt at få prisoverslag fra flere virksomheder.
10Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med projektet. Du må liste en klar strategi, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret idet du sammensætter tidsplanen.
11Der findes en verden af vejledninger og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder temmelig meget gavnlig info, specielt ifald du søger på engelsk.
12Det anbefales at søge hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Nogle projekter behøver mere end en person. Samtidig bliver det hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som altså er temmelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Størstedelen af internet varehuse tilbyder til alt held flere billige metoder til levering til betonsand. En yndling er i dag pakkeshoppen, som gør det muligt at hente pakken lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig i høj grad fleksibel, og endda derudover den mest letkøbte form for levering.

Du kan på samme måde prøve at få varerne bragt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen bliver mange gange en kende mere bekostelig, men derudover i høj grad fremkommelig ift. betonsand online. Den mest prisbevidste fragtmetode er uden tvivl selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du har bopæl nær internet selskabets butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på betonsand er jo virkelig relevant når man står og skal bruge varen om et øjeblik, så herved er det naturligvis klogt at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved betonsand. En række internet shops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, som tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres forinden et besluttet tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få produktet pakket inden de logistikansatte drager hjemad.

Nogle e-forretninger i Danmark garanterer gebyrfri levering på betonsand online, men undertiden er det så præmissen at man shopper for en præcis sum. Alternativt må man foretrække den mest prisbevidste leveringsmåde, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En del byggemarkedskæder frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig betonsand online og afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen og XL-Byg. De frembyder for eksempel click-and-collect på betonsand i disse områder:

Nærum, Herning, Middelfart, Hedensted, Vanløse, Odense, Esbjerg, Risskov, Rudersdal, Brøndby, Tilst, Nykøbing Falster, Gentofte, Greve, Taastrup, Ballerup, Svendborg, Rødovre, Holstebro, Frederikshavn, Hillerød, Herlev, Nørresundby, Glostrup, Haderslev, Nakskov, Aarhus, Valby, Odder, Brønderslev, Ølstykke, Korsør, Køge, Stenløse, Frederikssund, Jyllinge, Ishøj, Lyngby, Charlottenlund, Varde, Brabrand, Helsingør, Lillerød, Kolding, København, Brønshøj, Aalborg, Randers, Struer, Slagelse, Aabenraa, Vejle, Frederiksværk, Dragør, Birkerød, Næstved, Roskilde, Fredericia, Højbjerg, Skanderborg, Silkeborg, Horsens, Nyborg, Allerød, Sønderborg, Solrød Strand, Ringsted, Vordingborg, Viborg, Søborg, Skive, Hørsholm, Vallensbæk, Gladsaxe, Hjørring, Hedehusene, Lystrup, Værløse, Holbæk, Hobro, Albertslund, Virum, Farum, Grenaa, Tårnby, Thisted, Hvidovre, Kokkedal, Rønne, Kalundborg, Ikast, Frederiksberg, Åbyhøj, og Haslev, .

Klik-og-hent ift. betonsand er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden).

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. billig betonsand og betonsand online. Vi ser desuden mange gange mennesker kigge efter fx betonsand tilbud, betonsand priser samt køb betonsand, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Find den bedste pris på betonsand

Det er jo særdeles let for købere at tjekke tilbud på billige betonsand online i blandt flere internet foretagender, og derved har mange webbutikker set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på betonsand eftertrykkeligt, og endda yde levering uden gebyr.

Det kan imidlertid være smart at kigge forbi forskellige internet handler efter tilbud på betonsand online før du køber, således at du er tryg ved at få den laveste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør trods alt være opmærksom på, at såfremt en e-shop udbyder billige betonsand online til en pris der kan virke mystisk overkommelig, så er det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk netshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i en regel, der værner kunden imod snydagtige outlets på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre omkostningerne til betonsand senere. Det tilbydes ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter for eksempel billig betonsand og betonsand priser. Man ser derudover ofte internet shoppere efterspørge bl.a. køb betonsand, betonsand tilbud samt betonsand online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg betonsand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 m3 15 kg 500 liter 1000 kg 25 kg 15 kg 800 kg 20 kg 25 kg 500 kg 1 ton 10 kg 1 kubikmeter

Levering: hent selv vognlæs i bigbag trailer afhentning løst leveret i løs vægt i sække i poser

Analyser eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot byder på relativt fordelagtige genveje til at gøre dig bekendt med ganske mange forhenværende brugeres opfattelser og derved tilrådes det, at du gennemgår internet shoppens kritik forud for at du køber billige betonsand online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt en del solide muligheder for at få et kig ind i webshoppens popularitet. Desuden ses mange online selskaber i Danmark hvor det er muligt at meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige betonsand online på en e-forhandler bør man i virkeligheden læse forhandlerens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke super interessant, specielt ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark.

En nem løsning er at undersøge om online webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-butikken efterkommer de gældende danske regler, foruden at forretningen fra tid til anden undersøges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du chance for support, når du udsættes for udfordringer i processen med din shopping med betonsand. Tilmed er det en hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af betonsand online, eksempelvis den bytteret e-forhandleren har.

I den forbindelse er det også relevant, at man til enhver tid bevarer sin ordremail, så man til enhver tid kan eftervise købet af betonsand, hvad end man har handlet hos Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus eller 10-4.

Charlotte B gav 5 stjerner

Helt i orden.

Anne N gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Kim gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Kirsten Hansen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot frembringer ultra fantastiske muligheder for at besigtige en stor gruppe nuværende konsumenters synspunkter og af den grund er det en hjælp, at du kigger på online firmaets kritik før du handler billige betonsand online. Facebook frembringer ligeledes stort set hæderlige muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens kundetilfredshed.
2Den mest betalelige leveringsmåde er unægtelig selv at hente varerne, men dette beroer på at du lever nærved online forretningens adresse. Den leveringsform kan vise sig at være temmelig betydningsfuld såfremt man behøver betonsand om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle butikker på nettet fragt uden omkostninger, men ofte stiller det krav om at du shopper for en præcis sum.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis temmelig afgørende hvis man skal bruge dine nye produkter nu og her, så med det formål er det virkelig afgørende at man dobbelttjekker leveringstiden for betonsand. De fleste internet selskaber frembyder billig 1 dags fragt på en række varer, men som trods alt stiller krav om at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
4Det har vist sig at være virkelig nemt for enhver at finde tilbud online på billige betonsand på forskellige e-handler, og for det garanterer mange online selskaber billig levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at studere nogle enkelte online webshops efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
5Indtil flere outlets på nettet garanterer fragtfri levering på betonsand, men i reglen påkræves det at man bestiller for en fastsat pris. Alternativt burde du gribe den prisbilligste leveringsform, som oftest vil blive at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop. Fragtmuligheden er som oftest ydermere temmelig let gængelig. Den prisbilligste leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
6Forinden nogen shopper billige betonsand på en internet virksomhed kunne de i reglen bese butikkens forretningsaftale, det er dog tit ikke særlig sjovt. Tilsvarende er det at foretrække at køber er sat ind i de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for shopping af billige betonsand online, f.eks. hvilken ombytningspolitik shoppen har.
7Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er inkluderet i en ordning, som hjælper køberen imod uærlige internet handler. Som en anden løsning kan du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække omkostningerne af flere omgange.
8En hel del internet webshops tildeler nu om dage en hel del forskellige billige muligheder for levering til betonsand. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter de bestilte produkter når du har tid. Fragtløsningen er jo ret praktisk, og endda derudover den prisbilligste leveringsmetode.
9Vi tilråder generelt at tjekke om e-shoppen er verificeret af e-mærket, siden det almindeligvis er en tilkendegivelse af at netbutikken respekterer den officielle danske lovgivning, udover at e-handlen løbende tilses af eksperter som er meget fortrolige lovgivningen. Inden nogen handler billige betonsand på en internet shop behøver de faktisk gennemlæse shoppens handelsbetingelser.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk