SandPris.dk

Bakkesand pristjek

Er du på udkig efter bakkesand? Vi har fundet 21 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 815 kr. Det er 71 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg bakkesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
815 kr.Køb
899 kr.Køb
899 kr.Køb
920 kr.Køb
945 kr.Køb
960 kr.Køb
960 kr.Køb
968 kr.Køb
999 kr.Køb
1.003 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.133 kr.Køb
1.145 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.268 kr.Køb
1.385 kr.Køb
1.427 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.841 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 500 liter 1 m3 1000 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1 ton 10 kg 15 kg 20 kg

Levering: i løs vægt i poser i bigbag vognlæs hent selv afhentning trailer i sække løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse butikkens regningslinjer.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort produktsortiment, hvorimod øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare bakkesand.
Du kan finde forskelle i prisen på billige bakkesand fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på de bedste priser, og nogle har fokus på kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af bakkesand.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og i kraft af det har mange mulighed for at bestille online og transportere varerne på egen hånd. Af den grund kan du undgå leveringsgebyret, og samtidig skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af bakkesand online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig kan du få endnu mere brugbar hjælp fra folk der er eksperter i netop bakkesand.
Størstedelen af webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online vil du få en skarpere pris.
Alverdens webshops i små nicher er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber bakkesand online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
bakkesand harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

bakkesand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

bakkesand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

bakkesand silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag omtrent 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omkring 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det vil være rationelt at kortlægge hver eneste udgift, og bagefter dokumentere eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
2Du må ikke på noget tidspunkt fattes grej. Ofte vil det vise sig en fordel at have værktøjet klar til brug når du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
3Der kan findes mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder enorme mængder brugbar oplysning, særligt når du bruger engelske søgeord.
4Du skal på ingen måde negligere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som fx hjelm og sko som hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeriet, specielt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
5Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, specielt ved omfangsrige arbejdsopgaver. Større opgaver gør krav på flere folk. Derudover må det blive hurtigere og sjovere at være flere om det.
6I god tid inden at du opstarter byggeprocessen kan det blive meget vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig forskellige regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
8Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør nedskrive en struktureret strategi, som beskriver hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver agendaen.
9Du bør reflektere over om du selv vil klare hele projektet, eller du skal købe hjælp fra en fagmand til områder af arbejdet. Ifald du henter hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at hente uforpligtende tilbud fra forskellige firmaer.
10For udendørs opgaver har vind og vejr en afgørende rolle. Således bør du jævnligt holde øje med vejrmeldingerne lige før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
11Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige hovedpiner når det gælder større opgaver, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i køreplanen, således at man er ubekymret om at man når det til siden.
12Muligvis vil det vise sig afgørende at have de presserende materialer klar til brug før du kaster dig over dit arbejde. Du har god gavn af at udarbejde en simpel note som samler alle de ting du får brug for, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som jo er temmelig overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål med hensyn til bakkesand

 • Hvor købes bakkesand billigt?
 • Hvor købes bakkesand online?
 • Hvor meget vejer bakkesand?
 • Hvad koster bakkesand?
 • Hvad er bakkesand?
 • Hvor er bakkesand på tilbud?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  Adskillige internet forhandlere yder i dag diverse forskellige billige metoder til levering til bakkesand. Et hit er for øjeblikket udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte varer den dag der passer dig. Denne er jo temmelig smart, samt oftest derudover den mest billige leveringsudgave.

  Du burde ydermere forsøge at få varerne sendt til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig til tider en tak mindre billig, men tillige vældig fleksibel ved køb af bakkesand online. Den mest letkøbte leveringsmetode er dog selv at hente ordren, som dog nødvendiggør at du opholder dig nærved online forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på bakkesand er selvfølgelig ekstremt væsentlig hvis man absolut skal bruge din ordre nu og her, og herved er det rigtig væsentligt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt for bakkesand. En stor portion e-firmaer i Danmark – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – lover billig 1 dags fragt på en masse varer online, der dog er påkrævet at ordren aflægges forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de kan nå at få produktet klar inden de lageransatte holder fyraften.

  Indtil flere online forretninger byder på levering uden gebyr på bakkesand online, men oftest påkræves det at der købes for et fastsat beløb. Alternativt bør du tage den mest prisbevidste løsning til levering, som mange gange vil blive at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

  Masser af byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig bakkesand online og afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene giver fx afhentning af bakkesand i disse områder:

  Vallensbæk, Albertslund, Stenløse, Svendborg, Kolding, Haslev, Lillerød, Aarhus, Brabrand, Greve, Nyborg, Gentofte, Taastrup, Esbjerg, Valby, Skive, Ballerup, Virum, Gladsaxe, Tilst, Helsingør, Næstved, Tårnby, Slagelse, Vejle, Fredericia, Værløse, Køge, Herning, Solrød Strand, Nørresundby, Hobro, Skanderborg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Kokkedal, Sønderborg, Odder, Hjørring, Vanløse, Nærum, Horsens, Thisted, Ishøj, Herlev, Holbæk, Hvidovre, Brøndby, Ringsted, Struer, Rødovre, Aalborg, Rudersdal, Randers, København, Farum, Holstebro, Aabenraa, Hedehusene, Ølstykke, Nakskov, Brønshøj, Frederiksværk, Ikast, Roskilde, Kalundborg, Middelfart, Højbjerg, Risskov, Lystrup, Frederikshavn, Vordingborg, Silkeborg, Hillerød, Dragør, Brønderslev, Grenaa, Rønne, Glostrup, Frederikssund, Haderslev, Hedensted, Frederiksberg, Odense, Varde, Jyllinge, Korsør, Åbyhøj, Birkerød, Søborg, Allerød, Viborg, Hørsholm, og Lyngby, .

  Afhentning af bakkesand er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Amager).

  Ved indkig i data står det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. bakkesand priser og bakkesand online. Vi ser desuden ofte netshoppere kigge efter fx bakkesand tilbud, billig bakkesand og køb bakkesand, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

  Den bedste pris på bakkesand

  Det er i dag i høj grad ligetil for enhver at søge sig frem til tilbud på billige bakkesand online på tværs af internet foretagender, og herved har en hel del online butikker set sig nødsaget til at stampe prisen på bakkesand en hel del, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

  Det kan dog til hver en tid vise sig smart at studere nogle få internet handler efter tilbud på bakkesand online forud for at du placerer ordren, således at du er velinformeret til at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

  Man skal blot være klar over, at ifald en e-handler afhænder billige bakkesand online til en pris som kan ses som usædvanlig attraktiv, kunne det mange gange være et symbol på en bedragerisk e-forhandler. Kortkøb er imidlertid inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket assisterer folk overfor uægte online forretninger.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere omkostningerne til bakkesand af flere omgange. Dette fås typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

  Når man kigger i statistikkerne står det klart, at folk jævnligt leder efter fx bakkesand online og billig bakkesand. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter bl.a. bakkesand tilbud, køb bakkesand og bakkesand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Det var godt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

  Mængder: 25 kg 500 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 1000 kg 25 kg 1 ton 20 kg 10 kg 15 kg 800 kg

  Levering: hent selv i løs vægt trailer afhentning i sække i poser løst leveret i bigbag vognlæs

  Udforsk tidligere brugeres evalueringer

  Trustpilot frembringer aldeles fremragende chancer for at blive klogere på en længere række nuværende kunders omtaler og derved er det fornuftigt, at du tjekker online virksomhedens ratings inden du færdiggør din shopping med billige bakkesand online.

  Facebook genererer derudover ultra habile muligheder for at få indsigt i e-firmaets troværdighed. Tilmed møder vi en del shops på nettet hvor du kan publicere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

  Før folk bestiller billige bakkesand online i en shop burde man de facto overveje dens handelsvilkår, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde, især med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

  En anden mulighed kunne være at bemærke hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en angivelse af at online virksomheden forsvarer de danske love, og at internet webshoppen en gang i mellem evalueres af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

  Desuden tilbydes du lejlighed til hjælpende service, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med din ordre på bakkesand. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at kunden er på vagt for de fundamentale reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af bakkesand online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed webshoppen tilsikrer.

  Her er det tilmed afgørende, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan påvise bestillingen af bakkesand, hvad end man køber hos XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark eller Jem og Fix.

  Anna gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Anders Larsen gav 4 stjerner

  Udmærket

  Kim Jørgensen gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Per gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 gode råd til når du køber online
  1Vi tilråder at efterse hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket skulle være en antydning af at netshoppen efterlever de danske love, tillige med at online forretningen tit besigtiges af fagfolk som mestrer de gældende love. Før nogen handler billige bakkesand hos en e-handler burde man på en vis måde gennemse netshoppens vilkår.
  2Forinden nogen handler billige bakkesand hos en e-forhandler bør de ideelt set bese webbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Ydermere foreslåes det at man er obs på de mest aktuelle reglementer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige bakkesand online, til eksempel hvilken bytteret internet virksomheden anvender.
  3Det er jo usædvanlig let gængeligt for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige bakkesand fra diverse webshops, og ergo tilbyder mange internet butikker fri fragt. Det kan dog trods alt blive lukrativt at tjekke visse internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
  4Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en orden, som hjælper dig som kunde imod falske online outlets. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du agter at betale prisen over en længere periode.
  5Trustpilot tilbyder faktisk gode muligheder for at gennemsøge ganske mange aktuelle brugeres meninger og herved støtter vi, at du sonderer netshoppens kritik inden du shopper billige bakkesand online. Facebook tilbyder dig lignende flere hæderlige metoder til at få et kig ind i e-handlens popularitet.
  6En hel del internet forretninger tilbyder portofri fragt på bakkesand, men i de fleste tilfælde kræver det at man handler for en fastsat pris. Derudover kan du gribe den mindst kostelige fragtløsning, der tit er at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver tit omvendt meget simpel. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være at du selv henter pakken.
  7Leveringstidspunktet er ret central i tilfælde af at man behøver dine nye produkter om kort tid, og derfor er det helt centralt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt på bakkesand. Størstedelen af internet butikker byder på billig 1 dags fragt på en række af deres varer, som regnes ud fra at handlen laves før et fastsat klokkeslæt.
  8En del internet varehuse tilbyder nu en række forskellige billige leveringsmuligheder til bakkesand. Den mest anvendte er i øjeblikket udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo særligt uproblematisk, samt tit derudover den billigste leveringsudgave.
  9Den mest betalelige fragttype vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du lever nær internet webshoppens lager. Den type af levering er jo ret så udslagsgivende når man står og skal bruge bakkesand øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle netshops portofri levering, men i reglen er det påkrævet at der aftages for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk