SandPris.dk

Afretningssand pristjek

Er du på udkig efter afretningssand? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 695 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg afretningssand du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg afretningssand

Laveste pris for 1.000 kg afretningssand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
695 kr.Køb
912 kr.Køb
995 kr.Køb
1.071 kr.Køb
1.073 kr.Køb
1.610 kr.Køb
1.707 kr.Køb
1.960 kr.Køb

*Seneste opdatering: 15. januar 2021 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Mængder: 1000 kg 10 kg 15 kg 800 kg 500 kg 1 kubikmeter 1 ton 500 liter 1 m3 25 kg 15 kg 20 kg 25 kg

Levering: løst leveret hent selv i bigbag i poser i løs vægt trailer afhentning i sække vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige afretningssand fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode tilbud, og nogle har faglig rådgivning. Du skal vide hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Nogle byggekæder fremviser et bredt varesortiment, og øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare afretningssand.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring afretningssand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af afretningssand online.
De store byggekæder er udbredte og kendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har kunderne valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at spare fragtgebyret, og tilmed skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er specialister i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Derigennem forventes det at du får super indsigtsfuld hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop afretningssand.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller afretningssand online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af over 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

afretningssand bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

afretningssand jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

afretningssand silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

afretningssand harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan blive meningsfuldt at du har de fornødne byggematerialer klar til brug forinden du indleder dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig note hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og så tjekke hver eneste ting, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
2Man vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig essentielt at have udstyret ved hånden før du går løs med byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at medtage udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
3Der findes vældig mange instruktioner og videoer via internettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube yder assistance med temmelig meget brugbar information, i særlig grad ifald du søger på engelsk.
4Der kommer stort set altid uforudsete bump på vejen når det handler om større projekter, og på grund af det viser det sig af stor betydning at der afsættes nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
5Du må ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så husk beskyttelse herunder arbejdssko der beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
6Forberedelse viser sig som kilden til et godt forløb med projektet. Du anbefales at forfatte en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål der skal løses hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver køreplanen.
7Du kan overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en professionel anbefales det at indhente tilbud fra flere håndværkere.
8Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette bør du jævnligt tage et kig på udsigten ift. vejret når du nærmer dig projektets start, så det ikke uden varsel starter med at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
9Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når det er vigtige ombygninger. Enkelte ting behøver flere end en enkelt person. Derudover bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
10Det er betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive rationelt at notere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende indsamle billige priser på dem enkeltvis.
11Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes ifald ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet har betydning for naturen.
12Før du går i gang med byggeprojektet kan det være temmelig fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
De højest ratede byggecentre
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket klart er absolut imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål vedr. afretningssand

 • Hvad er afretningssand?
 • Hvor er afretningssand på tilbud?
 • Hvor meget vejer afretningssand?
 • Hvor købes afretningssand billigt?
 • Hvad koster afretningssand?
 • Hvor købes afretningssand online?
 • Hvilken fragtmetode skal du vælge?

  En hel del netbutikker i Danmark frembyder nu om stunder diverse forskellige billige former for levering til afretningssand. Det mest populære er nu om dage udleveringssteder, som gør at du kan hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså særdeles hensigtsmæssig, og endda ydermere den mest prisbevidste slags levering.

  Du kan alternativt udse dig at vælge at få udbragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Denne bliver somme tider en lille smule mere pebret, men omvendt i høj grad fleksibel med afretningssand online. Den billigste mulighed for levering er utvivlsomt at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du bor tæt på e-shoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på afretningssand kan vise sig at være virkelig relevant når du skal bruge din ordre omgående, så i det øjemed er det altså på sin plads at vi dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved afretningssand. Mange e-shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, men som ikke desto mindre forudsætter at ordren aflægges før et aftalt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsted før pakkemedarbejderne tager hjem.

  Nogle enkelte byggecentre lover levering uden beregning på afretningssand online, men i mange tilfælde er det så præmissen at du bestiller for et fastslået beløb. Alternativt skulle man snuppe den mest letkøbte leveringstype, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine varer til et udleveringssted.

  En række byggemarkedskæder giver afhentning hvor man handler billig afretningssand online men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Bygma. Byggecentrene frembyder fx afhentning af afretningssand i disse byer:

  Hillerød, Vallensbæk, Tilst, Greve, Ølstykke, Herning, Ishøj, Sønderborg, Frederikshavn, Struer, Vanløse, Hjørring, Varde, Gladsaxe, Hørsholm, Glostrup, Helsingør, Slagelse, Roskilde, Køge, Thisted, Viborg, Tårnby, Odder, Hedehusene, Frederiksværk, Rønne, Jyllinge, Hvidovre, Hedensted, Kokkedal, Skive, Odense, Brønshøj, Holstebro, Kalundborg, Værløse, København, Næstved, Horsens, Farum, Nørresundby, Aalborg, Fredericia, Haderslev, Ballerup, Nakskov, Risskov, Nyborg, Lillerød, Nykøbing Falster, Vejle, Brøndby, Aabenraa, Frederiksberg, Taastrup, Allerød, Nærum, Silkeborg, Virum, Svendborg, Rudersdal, Korsør, Brønderslev, Herlev, Randers, Hobro, Albertslund, Gentofte, Ikast, Holbæk, Charlottenlund, Middelfart, Lyngby, Ringsted, Søborg, Lystrup, Dragør, Birkerød, Kolding, Grenaa, Højbjerg, Brabrand, Skanderborg, Stenløse, Vordingborg, Valby, Esbjerg, Åbyhøj, Rødovre, Frederikssund, Haslev, Aarhus, og Solrød Strand, .

  Klik-og-hent ift. afretningssand er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Ses der på tendenserne bliver det klart, at netshoppere typisk leder efter blandt andet afretningssand priser og billig afretningssand. Foruden dette oplever vi typisk folk lede efter for eksempel køb afretningssand, afretningssand tilbud og afretningssand online, plus de store byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Rabat på afretningssand

  Det er jo efterhånden rigtig ligetil for købere at søge sig frem til tilbud på billige afretningssand online i blandt flere e-forretninger, og derfor har masser af internet butikker været nødt til at trykke prisniveauet på afretningssand betydeligt, og ovenikøbet frembyde portofri levering.

  Trods dette kan det trods alt være lønsomt at sammenholde diverse internet forhandlere efter billige priser på afretningssand online før du placerer ordren, så man er garanteret at indhente den laveste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Man bør bare ikke undervurdere, at hvis en forretning på nettet udlover billige afretningssand online til en pris som kan ses som ubegribelig billig, bør det for det meste være et fingerpeg om en svindel online shop. Shopping med kort er imidlertid inkluderet i en ordning, der beskytter dig som kunde overfor fup netbutikker.

  Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du overveje en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at godtgøre regningen på afretningssand senere. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

  Når vi ser på søgedata er det klart, at mennesker tit efterspørger bl.a. køb afretningssand og afretningssand online. Derudover oplever man jævnligt online shoppere søge efter bl.a. afretningssand priser, afretningssand tilbud samt billig afretningssand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningssand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliser

  Mængder: 1 m3 20 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1000 kg 500 kg 1 ton 500 liter 10 kg 25 kg 800 kg 15 kg

  Levering: løst leveret afhentning vognlæs hent selv i løs vægt i poser trailer i sække i bigbag

  Undersøg folks synspunkter

  Trustpilot medfører super gunstige genveje til at se nøjere på en længere række tidligere køberes synspunkter og derved slår vi et slag for, at du efterforsker e-butikkens omtaler forinden du handler billige afretningssand online.

  Facebook medfører også en del uafhængige metoder til at få en idé om internet selskabets troværdighed. Herinde er der en del online selskaber i Danmark hvor folk kan forfatte en vurdering af deres køb, hvilket tillige kan udnyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige afretningssand online i en internet butik bør man sådan set løbe igennem shoppens forretningsaftale, men det er i reglen ikke super interessant, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

  Et alternativt forslag kunne være at se nærmere på om internet forretningen er e-mærket, da det almindeligvis er en erklæring om at online shoppen accepterer de danske love, udover at e-handlen fra tid til anden vurderes af fagfolk som forstår de gældende vilkår.

  Desuden giver det dig mulighed for assistance, for så vidt du får problemstillinger i processen med dit køb af afretningssand. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at du er opmærksom på de mest vedkommende bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af afretningssand online, til eksempel den returrettighed internet virksomheden anvender.

  Her er det i øvrigt afgørende, at man stadig opbevarer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet kan bevidne købet af afretningssand, uafhængig af om man køber ved Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller XL-Byg.

  Per Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Charlotte O gav 4 stjerner

  Som altid

  Thomas gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Karen I gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  9 tips til køb på nettet
  1Fragttiden kan i nogle tilfælde være meget central såfremt du skal bruge produktet lige om lidt, og med det formål er det ganske på sin plads at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved afretningssand. En lang række internet handler præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, der dog er regnet ud fra at ordren laves forinden et fastslået tidspunkt.
  2Det er jo efterhånden usædvanlig uproblematisk for alle og enhver at prissammenligne online på billige afretningssand på forskellige e-shops, og til tak garanterer adskillige internet forhandlere billig fragt. Dog kan det trods alt vise sig gunstigt at tjekke enkelte forretninger på nettet efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at få den mest attraktive pris.
  3En masse e-firmaer frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsmidler til afretningssand. En af de populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er nemlig meget fremkommelig, og oftest tillige den billigste metode til levering.
  4Trustpilot indebærer adskillige pålidelige chancer for at gennemgå forskellige forhenværende forbrugeres domme og derved er det godt, at du tolker e-shoppens ratings forud for at du handler billige afretningssand online. Facebook giver dig tillige fuldstændig fantastiske muligheder for at få indblik i internet forhandlerens popularitet.
  5Den mest prisbevidste løsning er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning kræver at du befinder dig nærved online shoppens adresse. Den leveringsmetode er naturligvis usædvanlig betydningsfuld hvis vi har behov for afretningssand inden for få dage. Alternativt så garanterer flere netbutikker levering uden gebyr, men ofte kræves det at man køber for en konkret sum.
  6En række netbutikker lover levering uden beregning på afretningssand, men typisk kun ifald der shoppes for en bestemt sum. Ellers skal man udvælge den mindst kostelige mulighed for fragt, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Metoden viser sig uheldigvis til gengæld ultra let. Den prisbilligste løsning vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
  7Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af et lovbud, der beskytter dig som køber imod uoprigtige shops på nettet. Som alternativ kan du bruge en løsning fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at klare beløbet senere.
  8Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærket, grundet at det typisk er et bevis på at internet shoppen opretholder de opstillede regler, udover at e-firmaet lejlighedsvis besigtiges af sagkyndige der kender lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige afretningssand på en online virksomhed bør de sådan set løbe igennem e-butikkens vilkår.
  9Forinden nogen køber billige afretningssand på en online shop bør man egentlig få overblik over deres regler, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Tilmed stiller vi forslag om at man er sat ind i de mest betydningsfulde bestemmelser gældende for handlen med billige afretningssand online, f.eks. den returrettighed internet forretningen kører med.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk